Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• Oktar
    Oktar одговори на темата Кафемат што да купам.
    Земи Nesspresso кафемат на капсули. Мало, компактно и тивко кафематче и најбитно, мн голем екосистем, скоро и да нема прозиводител на...
  • JamesKirk
    JamesKirk реагираше на мислењето на petkotrajko во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Користам претежно „Изворска“ или „Ладна“, купувам од тие 6 литарските шо се. До сега сум немал проблем, нормално со редовно чистење на...
  • Tomekk
    Tomekk одговори на темата Aliexpress.
    Тоа го велеа за на Тему пратките, демек ддв е пресметано во цената и цената што ја гледаме на производите е со вклучен ддв, и на крај и...
  • draganamon
    draganamon реагираше на мислењето на petkotrajko во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Користам претежно „Изворска“ или „Ладна“, купувам од тие 6 литарските шо се. До сега сум немал проблем, нормално со редовно чистење на...
  • crossfire_hurricane
    crossfire_hurricane реагираше на мислењето на gokica во темата Mеханички тастатури со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    https://www.keychron.com/pages/v6-ultra-hybrid-pre-launch Кон крај на август излегува нова V тастатура на Keychron наречена Ultra...
  • petkotrajko
    petkotrajko одговори на темата DSL кабел.
    Значи да не останам должен, еве денес конечно го завршив намисленото, па да пишам, со цел да има некоја завршница (ич не ме бендисуваат...
  • petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на gokica во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Што се однесува до КАМ, генерално при вакви акции производите се продаваат под тезга. Ги чуваат за вработените и за пријатели. Ако се...
  • gokica
    gokica одговори на темата Кафемат што да купам.
    Што се однесува до КАМ, генерално при вакви акции производите се продаваат под тезга. Ги чуваат за вработените и за пријатели. Ако се...
  • FikanA
    Хм, ова ми делува познато... Прва слика што ми се појавува е таа со „дебелаците“ во Wall-E :) Да, јасно е дека миљардерите што вложиле...
  • gokica
    gokica реагираше на мислењето на petkotrajko во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
  • petkotrajko
    petkotrajko одговори на темата Кафемат што да купам.
  • gokica
    Хм, ова ми делува познато... Прва слика што ми се појавува е таа со „дебелаците“ во Wall-E :) Да, јасно е дека миљардерите што вложиле...
  • petkotrajko
    petkotrajko реагираше на мислењето на Petar Gigic во темата Кафемат што да купам со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Бидна работата, после скоро два месеца стигна Турин ДФ54 мелницата. После само два дена тестирање се сложувам со тоа дека мелницата е...
  • petkotrajko
  • S
    Simonovski1993 одговори на темата Сетек и клуб картичка.
    Уште е вака со поените, дека можеш да ги корстиш само на работи без попуст? Имам 1500 поени ама никако не можам да најдам на кој маил...

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно