Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Telma vesti - Snimanje

Статус
Затворена за нови мислења.

Nani

read-only
1 февруари 2011
17
0
Mozhe li nekoj da mi kazhe dali e mozhno da se simnat vestite na Telma televizija,,, lokalno na PC, poshto sum probal so sekakov vid softver, ama izgleda streamingot im e nekako zashtiten ili teshko se simnuva,,, od ne znam koja pricina

pilch@rd

user
22 август 2009
1.338
132
Mozhe li nekoj da mi kazhe dali e mozhno da se simnat vestite na Telma televizija,,, lokalno na PC, poshto sum probal so sekakov vid softver, ama izgleda streamingot im e nekako zashtiten ili teshko se simnuva,,, od ne znam koja pricina

Дај малку повеќе објасни како сакаш да го снимаш материјалот? Што телевизија имаш МАКС ТВ или кабловска? Ако си со МАКС си местиш на ресиверот и си снима самото. Ако си на кабловска,треба да имаш ТВ картичка, и снимањето е песна...Јас имам снимано од Телма спотчиња...уште кога ги даваа во емисијата...Сега незнам дали уште постои таа емисија,ама важно можеше.

kirev

senior
31 мај 2010
9.113
7.801
Човекот вика дека стримингот од ВЕБ не може да го симне. Одете на страницата и ќе видите.

caki

hello world
1 август 2010
481
152
WM Capture снима секаков вид на формати. Јас го користам за снимане на streaming и има многу добар квалитет. Само доколку немал лиценца можеш да снимаш само 2 минути, но со лиценца неограничено.

Nani

read-only
1 февруари 2011
17
0
Da da za streaming si zborev, ama interesno e shto probav so sekakov vid softver, duri i so WM Capture, i so licenca, ,,,,, ama nejke, ne gi fakja,, ko da im e neshto toa blokirano ,, nemoguca misija ,,

Nani

read-only
1 февруари 2011
17
0
Znachi kao Screen recorder, deluva, i toa problematichno ,, poshto go snima celiot monitor, a ne samo delot na Windows, nego prashanjeto mi beshe dali e mozhno so nekoj drug softver, poshto ogigledno ova mi e predizvik ,,,

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.886
5.595
Кодираат во H.264/MPEG-4 AVC.

BTW Серверот им е толку незаштитен, да е смешка. Преку обичен гоогле човек све може да им види, и превземе. Овозможуваат Directory Listing :))

caki

hello world
1 август 2010
481
152
Може ли да ми дадеш линк па да видам дали ќе успеам да снимам.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.886
5.595

Нажалост неможам да ти дадам линк. Мислам дека се коси и со правилата на форумот а и со безбедносна етика. Јас веќе и им пишав дека имаат рупа у систем, па ако одговорат дека така сакаат да биде онда ке постирам и линк, ако така сакаат.

Nani

read-only
1 февруари 2011
17
0
Za link nema potreba kako prvo

Kako vtoro , pishav fala marry pozz,, poshto mi dade odgovor na mojot post javno,,,, a i treto za mene chisto informativno mi beshe interesno da vidam shto streaming koristat ,, poshto ne go davashe nieden softver , malce ljubopitnost,, a za toa deka si im pishal , sosema se soglasuvam so tebe,, i dobro shto si naprail ,,

Fala dechki,,

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи