Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Препорачајте IPTV

dextermkd

read-only
30 март 2019
24
9
Ako listata tie kako listive od ali,po 10mb,na Siptv app, tesko deka ke raboti ke koci na taa app raboti ok se sto e do max 3mb lista
probaj so duplex app tamu enma da ti koci...imas 7dena test
Пробав до Дуплекс (ја купив) и листата ја прочита за секунда. Препорака на оваа апп

Lokomotiva

hello world
10 јуни 2018
212
117
Користи некој Коди? И ако користи што адонси користи за гледање тв?

Дали знаете зошто на грин балкан аддонот (блу тандер 1.8) веќе не ги дава порталите? Блу тандер 1.6 супер им работеше ама не знам како да го вратам назад.

ПВР-от исто така престана да им работи.

Последна промена:

123456

poweruser
12 април 2013
2.076
1.600
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Користи некој Коди? И ако користи што адонси користи за гледање тв?

Дали знаете зошто на грин балкан аддонот (блу тандер 1.8) веќе не ги дава порталите? Блу тандер 1.6 супер им работеше ама не знам како да го вратам назад.

зошто се канта , тој па главниот само бара пари да му плакаат као демек сервери да одржувале

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.420
5.583

Нешто кај тебе не е како што треба. Билдот си работи без проблем.
Пробај преинсталирај го.

Lokomotiva

hello world
10 јуни 2018
212
117
не знам што е проблемов кај мене :(

1611772446663.png
Мислењето е автоматски споено:

BlueThunder 1.8 го користам. Знае да затупи после ажурирање, затоа избриши го и наново стави го.

Погледнете го атачментот 96638

да нѐ треба тука некој сетинг да наместам?!

1611772691257.png

Последна промена:

Fiatov

hello world
18 септември 2020
50
14
Што е со rapid,да не се преместени на друг сервер?Кај мене не пушта ни еден канал од кај нив:unsure:

Igordobro

hello world
14 октомври 2018
76
15
Некој да препорача IPTV од алиекспресс или од друго место, линкот од 60-та страна на Али не постои веќе :(

m1me_te

read-only
2 ноември 2012
9
2
Скопје
totalgroup.com.mk
Gledam site baraat kvalitet. Ima i takvi no se poskapi:
EX-YU kanali - TVViet.tv
Погледнете го атачментот 90646
Osven ova se ostanato odnosno site tie (divi) platformi kako rapid, nordic1, geniptv itn se gleda besplatno.

Nordic
Погледнете го атачментот 90654
Da ne slikam ponatamu, kako BH telekom, RS telekom, amis koi se legalni, a ovie sto odat na crno se kako svajcarsko sirenje.
Ова жива превара е еве од балкан греен истите се тие твиет така да на рапид вода може да му носат

Атачменти

• IMG_20210309_001814.jpg
    IMG_20210309_001814.jpg
    196,8 KB · Прегледи: 119

xbl9k

hello world
10 декември 2017
134
189
Имаше еден член пред 10тина страни пишано исто..

Користам SFVIP Player by Salezi на лаптоп, со гага дадени сервери и логини.. Функционира супер сликата не е лоша, каснењето споредено со ТВ е 20 секунди одприлика.. Зависно од серверот има еден шлепер програми.

Се немам замарано на ТВ да пробувам да инсталирам, секогаш кога ми се гледа некоја утакмица или слично само хдми каблето во лаптоп и си шиба.

За 0 денари нема поарно.

Seker

hello world
20 ноември 2017
67
28
Дечки ова рапид е платформа некоја или плеер може линк до него?

Aleksandaraleks12345

hello world
12 ноември 2018
89
28
Ekipo znaci imam probano milion listi i definitivno najdobri rapid i nordic iptv.. tie 2 se bez konkurencija...
Sea malku se poskapi ama bar kvalitetni se . Nordic e 80 evra a rapid od 75 do 100 evra zavisi od koj preprodavac ke ja zemes site imaat razlicna cena..
Koj e za sportski kanali ex yu zimajte nordic zatoa sto tamu sport klub i arenite se vrv idat vo 50 fps, a ako ste za stranski sportski kanali rapid e bez konkurencija.
Pozdrav

123456

poweruser
12 април 2013
2.076
1.600
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
Ekipo znaci imam probano milion listi i definitivno najdobri rapid i nordic iptv.. tie 2 se bez konkurencija...
Sea malku se poskapi ama bar kvalitetni se . Nordic e 80 evra a rapid od 75 do 100 evra zavisi od koj preprodavac ke ja zemes site imaat razlicna cena..
Koj e za sportski kanali ex yu zimajte nordic zatoa sto tamu sport klub i arenite se vrv idat vo 50 fps, a ako ste za stranski sportski kanali rapid e bez konkurencija.
Pozdrav

Најдобар е ДАЗН кога станува збор за спорт, сега е достапен и кај нас за 2долари месечно, со ВПН ти се отвараат многу многу избор, а да и нема сечкање или да ти закочи, пошто легално си е легално.

И на 2 уреди истовремено гледање

k3b

hello world
12 декември 2017
404
331
Pozdrav

Nikade SK i Arena ne odi vo 50 Fps. Neznam kolku pati e kazano deka 50 fps izvoren strim e mnoooogu redok osven kaj odredeni operatori nadvor od ovoj region. Epten me interesira kade vide i konstatira deka kanalite se vo 50fps? :)

kristijan_m75

lurker
22 март 2016
772
573
Nikade SK i Arena ne odi vo 50 Fps. Neznam kolku pati e kazano deka 50 fps izvoren strim e mnoooogu redok osven kaj odredeni operatori nadvor od ovoj region. Epten me interesira kade vide i konstatira deka kanalite se vo 50fps? :)
NORDIC IPTV српските арени се FULL HD 50fps имаш опција преку IPTV ANDROID апликацијата во инфо и си покажува.../smarters pro android tv/

kristijan_m75

lurker
22 март 2016
772
573
Ne se razbirame. Toa vestacko krevanje na fps ako tebe ti pretstavuva zadovolstvo toe e druga rabota :)
незнам не се разбирам ти кажувам што пишува дропа на 25 и се качува на 50 а дефинитвно се почисти/поквалитетни од мах тв арените,споредував директно...

k3b

hello world
12 декември 2017
404
331
незнам не се разбирам ти кажувам што пишува дропа на 25 и се качува на 50 а дефинитвно се почисти/поквалитетни од мах тв арените,споредував директно...

Nikakvi teoretski sansi nema RAW od telekom da e polos od bilo koja iptv lista. Toa sto ti go gledas se vika upscale na fps ili ednostavno kazano transcodiran kanal so vestacki krenat fps. Imas takvi kanali isto so upscale na rezolucija vo 4k.

kristijan_m75

lurker
22 март 2016
772
573
Nikakvi teoretski sansi nema RAW od telekom da e polos od bilo koja iptv lista. Toa sto ti go gledas se vika upscale na fps ili ednostavno kazano transcodiran kanal so vestacki krenat fps. Imas takvi kanali isto so upscale na rezolucija vo 4k.
во ред,јас ти кажав мое искуство од прва рака пред тв со наизменично менување преку ИПТВ и МАХ ТВ истата утакмица истиот канал,јаснотијата на логото на арена и све што е околу него како и теренот играчите и све тоа беше подобро на ИПТВ него на МАХ ТВ,оптика 60/60

k3b

hello world
12 декември 2017
404
331
во ред,јас ти кажав мое искуство од прва рака пред тв со наизменично менување преку ИПТВ и МАХ ТВ истата утакмица истиот канал,јаснотијата на логото на арена и све што е околу него како и теренот играчите и све тоа беше подобро на ИПТВ него на МАХ ТВ,оптика 60/60

Sekako toa :)

членови онлајн
мислења
теми
членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно