Галерија испорачуваат и тоа многу ефикасно.
Претпоставувам дека сакаш BT? Во спротивно било кои RF слушалки ќе работат, ама ќе треба да го сместиш некаде рисиверот.
Дали може некој да ми каже кој wireless слушалки се компатибилни со PS4? И да не се нормално од галерија бидејки не сум од Скопје и нема да можам да ги купам.
можеш да ми препорачаш некој од галерија?
www.galerija.com.mk
Можеш и на двата начини. Но почесто ќе најдеш ПС+ карти на попуст наваму натаму, него на ПС сторот.Користам гифт кардс УК за купување игри но до сега немам купено ПС Плус. Што треба да направам, да ставам фундс со гифт кард или гледам на г2а има посебни плејстејшн плус карти. Дали ќе ми бара плус дебитна на акаунтот да не ги треснам претходно парите џабе?
Фала![]()
Не не, новите се подобри, исти пари.Сигурно можат да донесат (ако немаат) било што од листава:
How to pair PlayStation wireless headsets
Find out how to pair Pulse, Platinum, and Gold wireless headsets with PlayStation®5 consoles and PlayStation®4 consoles.www.playstation.com
Еве еден модел од таа листа на лагер:
![]()
PS4 Gold Wireless Headset 7.1 - Galerija
PS4 Gold Wireless Headset 7.1 - Galerijawww.galerija.com.mk
www.galerija.com.mk
скоро исто ќе се случи ко со тројките на времето... само што има сеуште подршка колку што знам oline на PlayStation PlusНема сега реална цена. Нема залиха од петки, а ова е уште во продажба за некоја глупа цена. Кога ќе има ќе биде околу 8000 за користени.
како и што претпоставував дека отрпилика најмалку 12к му е реална цена моментално...11-12 илјади
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Тројката уште држи цена зашто има игри кои не може да ги играш на 4ка. 4ка ќе падне здраво.скоро исто ќе се случи ко со тројките на времето... само што има сеуште подршка колку што знам oline на PlayStation Plus
4 ке има подршка уште 3 годиниТројката уште држи цена зашто има игри кои не може да ги играш на 4ка. 4ка ќе падне здраво.
да ми имаат кажано дека тројката ќе била поскапа од четворката...Тројката уште држи цена зашто има игри кои не може да ги играш на 4ка. 4ка ќе падне здраво.
Гледам дека си Sony "учен"... Прашање едноставно... Од тие 5к кои ќе ги дадам кеш сега и оние окулу 300мкд во наредните 24 месеци.. колку ќе можам да повратам во нареден период??? Не сум страствен гејмер иако сакам за викенд некогаш да се релаксирам или да менам дремка време за некој play... Како и тоа дека би сакал после тие три години да можам да играм сеуште на неа било да е преку PS+ или DVD-a кои ќе останат во оптек... Мудро мислам или сум во заблуда???Ps 3 е единствена конзола од сони која испадна bigfail и најголемо промашување на сите времиња на историјата на сони нешто слично како со MS и Windows Vista
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден