Necromancer
poweruser
Да, работи. И на десктоп се сменила апликацијата од Nearby Share во Quick Share. Пробав еден фајл за проба, немаше проблем.Ако го немате, овој трик работеше на 7 pro кај мене.
Да, работи. И на десктоп се сменила апликацијата од Nearby Share во Quick Share. Пробав еден фајл за проба, немаше проблем.Ако го немате, овој трик работеше на 7 pro кај мене.
Ова еСтигна некој update од 700+ MB - ама је не приметувам нешто различно![]()
Се надевам, срамота е инаку. Буџет телефони од 150 евра имаат 5G, овие се занесуваат.Google removes Pixel 5G country availability list
Дали ова значи дека ќе добиеме пристап до 5г или едноставно само се откажуваат па кој има има?
Зошто да не, јас имам 4хл од 2019 и сеуште се користи без никаков проблемСпоред вас, вреди ли пиксел 8а?
Како телефон, кој би се користел следни 3 год. Едноставно, нема друг ефтин телефон до 6инчи. Ги исфрлија од производство малите телефони.
По тоа што сум гледал одличен телефон е за цената, некои дури и го ставаат како најдобар midrangeСпоред вас, вреди ли пиксел 8а?
Како телефон, кој би се користел следни 3 год. Едноставно, нема друг ефтин телефон до 6инчи. Ги исфрлија од производство малите телефони.
Обичниот 8 е подобра варијанта.Според вас, вреди ли пиксел 8а?
Да, ама него му треба помал екран. А веќе станаа ретки малите екраниОбичниот 8 е подобра варијанта.
По димензии, обичниот 8 е помал чак и од 8а. Иначе екранот е поголем за 0.1 инч. Јас би размислувал и за S23/S24 исто така.Да, ама него му треба помал екран. А веќе станаа ретки малите екрани![]()
Бев скептик за големината на С23 али веднаш се навикнав, голема разлика кога на грешка ќе земам А52/4, Ултра и iPhone Max цигли во споредба.По димензии, обичниот 8 е помал чак и од 8а. Иначе екранот е поголем за 0.1 инч. Јас би размислувал и за S23/S24 исто така.
Имав флип претходно и искрено ми здосади а и ми беше страв да не го осакатам пошто е доста нежен телефон а јас сум доста во движење.Бев скептик за големината на С23 али веднаш се навикнав, голема разлика кога на грешка ќе земам А52/4, Ултра и iPhone Max цигли во споредба.
Ќе си функционира нормално ако е unlocked.Нема сервис и нема 5г, сега за сега pixel телефоните немаат подршка за 5г во Македонија.Здраво, планирам да си купам Pixel 8 Pro (Unlocked) од Америка, ме интересира дали тој телефон функционира во Македонија пр на мрежата A1. Јас сум претплатен кај нив ама користам пакет наменет за 4G телефони (не знам дали имам пристап до 5G со тој пакет). Друго дали има сервис за тој телефон, гледав у Mobelix ги поправаат ама не знам дали имаат делови или треба ти сам да си нарачаш. Главна причина заради која што би го земал телефонот е камерата и оптичкиот зум, а и цената (пр S24 Ultra има исто добар зум ама па и многу е поскап). Воедно и преферирам андроид интерфејс. Ќе може ли некој да ми помогне со прашањата. Благодарам однапред
Имав Pixel 6 pro 7 pro и 8 pro сите беа од USA сите работеа безпрекорно, за брзо ке имам 7 pro и 8 про ако си заинтересиран пиши ми.Здраво, планирам да си купам Pixel 8 Pro (Unlocked) од Америка, ме интересира дали тој телефон функционира во Македонија пр на мрежата A1. Јас сум претплатен кај нив ама користам пакет наменет за 4G телефони (не знам дали имам пристап до 5G со тој пакет). Друго дали има сервис за тој телефон, гледав у Mobelix ги поправаат ама не знам дали имаат делови или треба ти сам да си нарачаш. Главна причина заради која што би го земал телефонот е камерата и оптичкиот зум, а и цената (пр S24 Ultra има исто добар зум ама па и многу е поскап). Воедно и преферирам андроид интерфејс. Ќе може ли некој да ми помогне со прашањата. Благодарам однапред
било кој type-c power-delivery што е барем 20WДечки, каде да купам полнач за пиксел? Овој што го користам за Галакси е многу спор за пикселот.
Дечки, каде да купам полнач за пиксел? Овој што го користам за Галакси е многу спор за пикселот.
било кој type-c power-delivery што е барем 20W
Благодарам дечки. Купив анкер 30W иако тој што го имав од самсунг-от е 30W. Од некоја причина, го полни споро телефонот. Кога го уштекав на анкер-от, си пишува "charging rapidly"
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден