Astrophotography 19:40h Плетвар :blank:Погледнете го атачментот 80575
Реално немојте Pixel 4... Освен ако имате ќеш. :hay:
Вака ли нешто?Слика не прати :/
Ми се допадна телефончево, и сериозно се мислам конечно да се префрлам на Андроид. Pixel 4 XL ми е логичен избор според моите потреби, но го гледав видеово на JerryRigEverything, како му се крши во рака и малце се замислив.
Сакам да го користам без маска, но телефонов е прилично голем, си мислам да не се скрши случајно при седнување во кола(моментално користам iPhone 7+ и сум навикнат на form factor но iPhone-от е метален телефон).
Наишол некој по интернет да се жалат од скршен Pixel 4 XL ?
Каде во Мк може да се купи Pixel ?
Ти ставив лајк, а заборавив сликите да ги проверам на PC. За жал си ги качил на страна која аплоадира без компресија, али се ептен мала резолуција, аплоадирај ги директно од галерија.....стисни на инфо у галерија, и види колку мегабајти се сликите, ако се над 2-3 + тоа е тоа, ако не се имаш фрка со G photos, наместен ти е да компресира.
Сликата со night sight e 7.0MB 3024x4032
стандардт сликата без ефекти е 6.6MB 3024x4032
Паметно. Читам пофални зборови за тој телефон на нет, особено за камерата кога веќе ја спомна.Најверојатно следен телефон ќе ми биде Пиксел 4.
Manuelen astrophotography имаме со овој update, уште маглава да се тргне...Од пред некој ден почнав пак како дневен телефон да го користам Пиксел 2хл, и после апдејтот на камера 7.2, телефонот е како препороден. Колку е добар пост процесингот на гугл е нешто страшно.
Најверојатно следен телефон ќе ми биде Пиксел 4.
Од пред некој ден почнав пак како дневен телефон да го користам Пиксел 2хл, и после апдејтот на камера 7.2, телефонот е како препороден. Колку е добар пост процесингот на гугл е нешто страшно.
Ќе не почастиш со некоја фотка од новиот апдејтОд пред некој ден почнав пак како дневен телефон да го користам Пиксел 2хл, и после апдејтот на камера 7.2, телефонот е како препороден. Колку е добар пост процесингот на гугл е нешто страшно.
Чекај уште не е прогласен за феил на годината? Пиксел 3XL е сосема доволен.Ако си мераклија на огромна количина на шум, да. Ова е во услови на добра осветленост.
![]()
![]()
![]()
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден