Исто, и друг материал е црниот ама beggars cant be choosersНе ми се свиѓа бел и му барам црн.
Додека да стигне телефонов меракот ќе ми помине.
Се согласувам дека треба да ти прати таква боја каква што си нарачал, ама за толку пониска цена од вообичаената продажна, јас не би бирал боја.Упорен е братот џупски дека само бел има. Или нека ми прати црн или нека ми рефундира пари, знаев дека со цигани си имам работа одма кога нарачувам на алиекспрес али до волку..
Еве и тебе да ти објаснам. Не би е на мене толку битна цената, чак гледав и од Грција да го земам без такс фри.Се согласувам дека треба да ти прати таква боја каква што си нарачал, ама за толку пониска цена од вообичаената продажна, јас не би бирал боја.
Како што кажа Рон, секако маска ќе ставиш. Плус, црната и зелената боја се стварно најпродавани, така да мислам дека можно е да не те лаже дека нема, огромен број нарачки се направија за Anniversary Sale.![]()
Има време до јуни (само се тешам со цената)Ви стигнаа бе телефоните? Како се покажуваат?
Таман да дојдат пред летниот одмор па да ги тестирате на плажи и мореИма време до јуни (само се тешам со цената)
Dali ke sakqsh scrshot od 17track da pushtish tuka, da gi vidam intevalite.Стигна денес телефонот. Најдобар телефон што имам користено досега а сум имал Pixel 7 pro, 8 pro, iPhone 14 pro max и S22 Ultra. Ако има некој поплаки ќе пишам.
Во Макарска на 17ти денес стигна, а незнам кој patch бидејќи само што стигна го update-нав на CPH 2581 OxygenOSDali ke sakqsh scrshot od 17track da pushtish tuka, da gi vidam intevalite.
Mojot e vo HU od petokot.
Мислењето е автоматски споено:
I ushte neshto, koj CPH ti go instaliraa? 2573 ili 2581?
Има некоја разлика? Знам на постарите на индиските први добивале updatesCPH e region firmware, 2581 e globalniot, super.
Na nekoi im stavile 2573 shto e Indiski, zatoa prashav.
Ne znam iskreno koja e razlikata, ali preferiram global, osobeno shto vo file name na toj firmware stoi GDPR a kaj drugite ne stoi toa.Има некоја разлика? Знам на постарите на индиските први добивале updates
Може малце да образложиш како дојде до ваков заклучок уште од прв ден кога ти стигна телефонот, што ти остави толку голем впечаток пошто гледам си пишал дека си користел доста флегшип телефони.Стигна денес телефонот. Најдобар телефон што имам користено досега а сум имал Pixel 7 pro, 8 pro, iPhone 14 pro max и S22 Ultra. Ако има некој поплаки ќе пишам.
Најбрзо полни од кој бил телефон кој имам користено и не е ни блиску, камерата е убедливо подобра од iPhone 14 pro max и S22 Ultra но во ранг на 8 Pro (каде подобра каде полоша), hot take ама софтверо ми се бендиса премногу, има многу интуитивни работи кој мене бар ми значат каде на пример на Pixel-от ги нема. Екранот е добар, не е нешто посебно туку е на ниво со Pixel 8 pro, звучниците се гласни и чисти но помалце бас од iPhonot, батерија држи солидно, тука негде со iPhonе но сигурно е повеќе од 8 Pro. Сепак прв ден е но прв впечаток ми е премногу позитивен и ако не ја земам цената во предвид бидејќи овај телефон кошта 25 илјади а другите се повеќе од дупло поскапи да се купат нови.Може малце да образложиш како дојде до ваков заклучок уште од прв ден кога ти стигна телефонот, што ти остави толку голем впечаток пошто гледам си пишал дека си користел доста флегшип телефони.
Mobelix и Ledikom носат OnePlus 12 би требало и 13 да донсеат кога ке излези.Брача, има да носи кај нас некој OnePlus телефони од мобилариве. Сум намерил да земам OP13 кога ќе излези но не ми се порачува од Кина.
Зошто порачуваа сите од Кинa ако носат овие?Mobelix и Ledikom носат OnePlus 12 би требало и 13 да донсеат кога ке излези.