Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Nekoja obuka za 3D, potocno za vnatresen/nadvoresen dizajn pa i animacija

Tikvar4e

read-only
16 мај 2012
25
1
Zdravo lugje, pak jas so glupi temi. Vaka sega, ima li kaj nas nekoj sto dava obuka za 3d dizajn, vantresen/nadvoresen dizajn, pa i animacija, osven fx3x? Im prativ na vertigo i na nekoj drugi so gi znam vaka, ama nitu ednas ne mi vrati ja.

IntelAmd

lurker
18 јануари 2012
740
206
Семос мислам дека е Autodesk Authorized Training Center, но мислам дека се изгор цените :)

hipo

user
27 јануари 2011
1.806
1.692
sistrum.mk
Прво дома ке принаучиш, па во Семос ке се доусовршиш е тогаш може да побараш некоја професионална фирма да те пушти на пракса и да те обучи, па ако си добар може и да те вработат.
А вака бесплатно некој кој професионално се занимава со 3д да одели време за да те обучува...не верувам. Времето е пари.

Tikvar4e

read-only
16 мај 2012
25
1
Прво дома ке принаучиш, па во Семос ке се доусовршиш е тогаш може да побараш некоја професионална фирма да те пушти на пракса и да те обучи, па ако си добар може и да те вработат.
А вака бесплатно некој кој професионално се занимава со 3д да одели време за да те обучува...не верувам. Времето е пари.
Pa mislam deka dovolno uchev doma, i den i nok toa praev. Pari za semos ne davam, slusnav mnogu negativni raboti za niv. KOja firma ima profesionalna obuka? Za dobar, vajda sum dobar. Neznam kje vidam koga kje dobijam proket. Osven fx3x, ima li drugar, ali da se raboti max.

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно