Хир ви го аген...Кој купи процесор, купи.
![]()
Intel is officially in the bitcoin mining business now
Chip giant plans to take on ASIC devices with new bitcoin mining chipswww.techradar.com
Не бе - реков ја више у оваа тема не пишувам ... Срамота значиСака нова тема. Оваа и така стана досадна.
Сериозно ова? Центар сега дојде - по неуспешни 4-5 обиди...Од влечење струја трафостаници експлодирале и сега нема струја цело Скопје.
Сериозно ова? Центар сега дојде - по неуспешни 4-5 обиди...
Шо да ви прајме,сега да заврни надвор па мајнерите се криви,такво дојде времето.Чаир, Бутел и Топанско имаме струја, не би рекол дека дефектот е од мајнерите...
Испратено од LYA-L29 преку IT.mk форум апликација
Ехеее, па да пропадне мајнингот поефтино ќе биде графичка да си купиш отколку леб.100 хиљади графички
Бураз, а колку се тоа у тисучи?Имам тајна информација дека само во реаон скопје копаат околу 100 хиљади графички. Па вие видете сеа.
Па отприлика исто ќе да му доѓе.Бураз, а колку се тоа у тисучи?
Изворот е таен.Не е тајна ако ја пишеш тука.
За леб незнам, ама поефтино ќе биде отколку свеќа.Ехеее, па да пропадне мајнингот поефтино ќе биде графичка да си купиш отколку леб.
Сега сите нè заеба, реално ако збориме.Туку како вие таму во Скопје, имате ли доволно свеќи во маркетите?
Ја мислеше дупло ќе е.Па отприлика исто ќе да му доѓе.
Не сме ние како вас, немаме искуство со овие работи, неспремни не сачека блекаутот разбираш.Туку како вие таму во Скопје, имате ли доволно свеќи во маркетите?
Сака нова тема. Оваа и така стана досадна.
Нема да пукне туку ќе се издиши. Диши-издиши, диши-издиши. Да не беше така немаше да има луѓе кои ќаруваат за сметка на други кои губат.Ќе стане интересна кога ќе пукне балонот.
Нема да пукне туку ќе се издиши. Диши-издиши, диши-издиши. Да не беше така немаше да има луѓе кои ќаруваат за сметка на други кои губат.
И тие и лакомите газови.Паничарите губат баеѓи.