Променето името на превозникот од Симекс Ексклузив во Делфина Турс.до сега приметив мала грешка за Кичево заменете го името на превозникот Симекс Ексклузив сега на нивно место се Делфина Турс за секој случај да нема забунисамо напред
Променето името на превозникот од Симекс Ексклузив во Делфина Турс.до сега приметив мала грешка за Кичево заменете го името на превозникот Симекс Ексклузив сега на нивно место се Делфина Турс за секој случај да нема забунисамо напред
Ти благодарам за сугестиите, заради лични обврски, подог период не бев приклучен на форумов па тек сега го прочитав твојот коментар.Прво да дадам пофални зборови за сервисот. Како за почеток добро, меѓутоа, според мене има уште многу работа.
Еве ги моите забелешки:
- Барам релација "Куманово - Прилеп" - нема резултати. Точно дека нема директна линија од Куманово до Прилеп, меѓутоа мене ми треба услуга каде на едно место ќе може да испланирам од почетна до крајна дестинација со промена на превозници. Во овој случај убаво би било да приказот да биде со гантов диаграм каде што убаво се гледа кога поаѓам, колку пауза имам во друг град....
- За почеток реков добро, меѓутоа кога ќе се добие некоја "корисно функционална" верзија, би било убаво да биде и на Англиски... Македонец више-мање ги знае линиите, или ќе се јави на автобуска ќе праша... меѓутоа странци пред да дојдат во Македонија сигурно би го користеле сервисот (знам по мене и тие околу мене... пред да одат во странство малце прават "рисрч" каде одат, што има, како има...)
"Настана грешка при преземањето на возниот ред"
Ти благодарам за сугестиите и за пофалните зборови, мило ми е што ти се допаѓа. Засега фокусот е на автобускиот (меѓуградски) и железничкиот сообраќај во Македонија, веќе почнав да ги контактирам автобуските станици, па се надевам на нивна соработка, но во иднина зошто да не и меѓународни линииПрво честитки за овој проект, навистина е одлично решение сите информации да се најдат на едно место. Мислам дека има уште доста за средување, како име на превозници, точни информации за поаѓање на автобусите (нешто кое што ќе можеш да го добиеш од автобуските станици низ Македонија), внимавај има доста линии кои што имаат сменето термин на тргнување-пристигнување или откажани термини, али со тек на време верувам дека ќе успееш да го средиш и скоцкаш во еден одличен, функционален и точен информативен портал.
Една мала сугесија, зошто не внесеш и информации за меѓународни линии . Мислам дека и тоа нешто на некого ќе му биде од голема помош. Се на се одлично и само напред
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00196A
1.800,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE WALL MOUNTABLE LOGO LIGHT, PP14621FOVN
2.170,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3M Secomp, 11.99.5543-10
230,00 ден