Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Lycamobile

Статус
Затворена за нови мислења.

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.685
3.780
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO

musicenthusiast

hello world
15 октомври 2021
187
266
Не знам дали да извадам нова картичка, често ѝ активирам пакет на сестра ми преку сајтот. Е сега, пишува дека само тие што се зачувани на акаунт, но сепак сум параноичен. Во меѓувреме ставив интернет лимит

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Не знам дали да извадам нова картичка, често ѝ активирам пакет на сестра ми преку сајтот. Е сега, пишува дека само тие што се зачувани на акаунт, но сепак сум параноичен. Во меѓувреме ставив интернет лимит
....?

DrMTR

senior
27 март 2014
7.922
8.414
проблемот е што има ризик во breach-от да се содржат податоците за картичката

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
Не баш. Трицифрениот број кој што се внесува при плаќање, не е зачуван никаде. Така да не постои ризик од кражба! Да не правам муабет дека при надополнување или активирање на пакет ти праќаат и ОТП на мобилен. Нема теорија.

musicenthusiast

hello world
15 октомври 2021
187
266
Не баш. Трицифрениот број кој што се внесува при плаќање, не е зачуван никаде. Така да не постои ризик од кражба! Да не правам муабет дека при надополнување или активирање на пакет ти праќаат и ОТП на мобилен. Нема теорија.
фала за уверувањето. Мислев сѐ се зачувува.

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.685
3.780
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Најпаметно ќе ти биде само во трафики да надополнуваш кредит :)) Јас одавно ја избришав картицата од сајтот, некако немав верба

musicenthusiast

hello world
15 октомври 2021
187
266
Најпаметно ќе ти биде само во трафики да надополнуваш кредит :)) Јас одавно ја избришав картицата од сајтот, некако немав верба
Обично како гостин надополнувам преку сајтот - право автоматски се активира пакетот што е избран, но не се сеќавам дали порано сум зачувал нешто пошто имаше краток период кога бев на лајка и имав акаунт. Како и да е лимитот го оставив ниско па ќе мониторирам периодов

MusicFreak

lurker
18 јуни 2009
990
115
Менвав телефони пред некое време, не можам да ресетирам AWS MFA. Има еден чекор кај шо треба да добијам повик но не поминува. Ова ваљда до Лајка е. Да не знај некој чаре?

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.685
3.780
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Има начин да се избрише зачувана виса картичка? Не работи дугмето делете

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.685
3.780
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Ima,ne ja zacuvuvaj koga plajkas/kupuvas/dopolnuvas,a ako veke ja ima zvonis 1212 i ke ti ja izbrisat....
Работата е што е зачувана картицата од порано (година и кусур) и сакав да ја тргнам да не стои воопшто ама не можеше. Башка бројот не го користам подолго време.

18 септември 2020
926
865
Македонија
Работата е што е зачувана картицата од порано (година и кусур) и сакав да ја тргнам да не стои воопшто ама не можеше. Башка бројот не го користам подолго време.
Utte dzvnoni na 1212 za da ti ja trgnat.

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Mozis od bilo koj br 0791212,potoa 1 pa 8 i pak 1

Bosko71

hello world
18 август 2022
103
94
Сакам да портирам 3-4 броеви од друг оператор на Лајка. Гледам дека пишува споделување на интернет на сите од пакетите. Затоа што се подразбира, значи ли дека има начин сите да го споделиме интернетот или нешто слично? Како да го направам тоа, пр на 2 од броевите многу малку или воопшто не им е потребен и тренер, на другите повеќе.
Колку време се чека за портирање, како да знаеме кога ќе се портираат броевите без останеме недостапни подолг период?
Дел од телефоните немаат дуал сим.
Фала другари

Ts011

user
31 март 2020
1.422
1.073
Сакам да портирам 3-4 броеви од друг оператор на Лајка. Гледам дека пишува споделување на интернет на сите од пакетите. Затоа што се подразбира, значи ли дека има начин сите да го споделиме интернетот или нешто слично? Како да го направам тоа, пр на 2 од броевите многу малку или воопшто не им е потребен и тренер, на другите повеќе.
Колку време се чека за портирање, како да знаеме кога ќе се портираат броевите без останеме недостапни подолг период?
Дел од телефоните немаат дуал сим.
Фала другари
Portirajne od 1do3 dena...
Spodeluvajne se misli na hotspot,od telefonot spodeluvas mobil data preku wifi,na tie okolu tebe,odnosno telefonot go koristis kako ruter...
Ako se broevite na a1 ili telekom, pobrzo odi i so pomalce port in problemi,ako si na Tk,podobro ne portiraj ...
Nema da ostanete bez barem dojdovni povici bidejki ke imate privremeni 079,brojcina dodeka na istata sim ne dojde brojot sto go portiras 070 /075/ 077 xxx xxx .!

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно