само овие КОД се доволни да се изиграат од сите?Modern Warfare I (2019)
Modern Warfare II
Modern Warfare III
Black Ops Cold War
Vanguard---in progress
Black Ops 6
Господ здравје да им даде на тие што ги кракнаа кампањите. Викендов 6 од 6 ќе бидам.
- 4 од 6 свртени.
- Премногу впечатоци.
- Досега Cold War најјака.
Зависи што мод играш, таква е мапата. Мапите си се таман за тоа што го претставува БФ. И мене ме фаќа носталгија од некои мапи од БФБЦ2 ама тек ќе вадат мапи за играта. Они си тераат некој милитери аркејд сим фазон, што е далеку по различен од ЦоД или ЦС каде што мапите се линарни и копуци штекаат места на памет и се дивеат на килсI jas ja igram denovive. Dobro ja optimizirale ok e gunplay ama mapive se ehh. Premnogu vertikalnost, premnogu agli, premnogu flenking ruti. Nekoi se epten haoticni.
Najdobrata mapa e Operation Firestorm i taa e remake na BF3 mapa. Sve drugo e bljak. Legit mentalno sum umoren posle 1h igranje na nekoi od mapive. Napraveni se za fucking ADHD 12 godisni sho ke izgubat erekcija ako ne ubijat nekogo ingame 5 sekundi posle spawn-in.
Aa da i gomna da jadat so attachment unlockingot. Zasto treba da napravam 500 milioni kills za da otklucam eden jeben suppressor.
Зависи што мод играш, таква е мапата. Мапите си се таман за тоа што го претставува БФ. И мене ме фаќа носталгија од некои мапи од БФБЦ2 ама тек ќе вадат мапи за играта. Они си тераат некој милитери аркејд сим фазон, што е далеку по различен од ЦоД или ЦС каде што мапите се линарни и копуци штекаат места на памет и се дивеат на килс
Дај Стеам таг, соло играш или во squads?Arc Raiders од вчера.
Witcher 3.
made in Bobr KurWaWitcher 3.![]()
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
VGA ASROCK RX 9060 XT STEEL LEGEND OC 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, 90-GA5JZZ-00UANF
34.390,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден