DEJANRESEN
read-only
- 4 јануари 2019
- 15
- 2
Здраво,ајде некое мислење,планирам за ова акцијава америчка Блек Фрајдеј да купам некоја си робот правосмукалка да шмука и да џогира по можност од некои си 15к до 20к денари...Шо би препорачале...
Тука во Мк,мислев кој модел е добар за тие пари...Зависи каде си, ако си во Америка не знаеме што марки и модели има и каде, а ако си овде гледај на Ананас и ако начекаш поголем ваучер земај така
Well, фино што го ставиле, ама ѕирни во корпус, нема ниеден пример на користење...Еве овде е објаснето… само уште еден превод на англискиот “suck”
всиса (св.)| Дигитален речник на македонскиот јазик
Повлече течност или воздух со уста или со пумпа.drmj.eu
Ili predlog druga od amazon sto mozam da ja naracam bidejki tamu se poeftini od kaj nasZdravo. Predlog za dobra robot pravosmukalka so dzogiranje. Ja merkam roomba j7plus so kanistar za samocistenje.
Добредојде, прочитај правила и користи кирилицаZdravo. Predlog za dobra robot pravosmukalka so dzogiranje. Ja merkam roomba j7plus so kanistar za samocistenje.
Мислењето е автоматски споено:
Ili predlog druga od amazon sto mozam da ja naracam bidejki tamu se poeftini od kaj nas![]()
Во редДобредојде, прочитај правила и користи кирилица
Јас имам 3 ровента роботи, заменски делови има на АлиЕкспрес а често се правосмукалките на попуст и се наоѓаат по 20,25к денари во Нептун.Другари да предложите некоја добра робот правосмукалка, а тоа да не биде Roborock Q Revo. Го гледав видеово и типов ја фали Curv верзијата (нептун).
Дали со избирање на вакви роботи после има проблем со заменски делови? Или да не се залетувам и да си земам шаоми? И ако шаоми, која?
не давај толку пари за робот, чистењето на обичните роботи е за 2-3мин.Другари да предложите некоја добра робот правосмукалка, а тоа да не биде Roborock Q Revo. Го гледав видеово и типов ја фали Curv верзијата (нептун).
Дали со избирање на вакви роботи после има проблем со заменски делови? Или да не се залетувам и да си земам шаоми? И ако шаоми, која?
Јас искрено би одбрал чистачка 2 години да ми чисти за тие пари...Xiaomi X20+ 26990 на Ананас со купон vs RoboRock Q5 Pro+ за 27999? Што би одбрале?
Xiaomi , има поголема моќ 6000pa.Xiaomi X20+ 26990 на Ананас со купон vs RoboRock Q5 Pro+ за 27999? Што би одбрале?
Тешко со новиве цени.Јас искрено би одбрал чистачка 2 години да ми чисти за тие пари...![]()
изгледав ревјуа и шаомито е подобро, има крпи што се вртат mop, за разлика од таа другата што ја влече крпата само. Башка шаомито и ги чисти тие у вода у docking station. Исто така подобри сензори има за одбегнување препреки.
6000Pa vs 5500Pa е не е голема разликата. Исто читав дека не е се во raw power, може да има и 5000 и подобро да чисти и од двете. Моменталната ми има 3000Pa (Xiaomi Mop Pro 2) и статична крпа, што не џогира баш најдобро. Капка сок закоравена на плочки во кујна не ја чисти. Така да најверојатно ќе одам со Xiaomi-то. Фала ви.Xiaomi , има поголема моќ 6000pa.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Се слагам за "вибрационите мопови" што беа на првите модели. Нарачав X20+ која има ротирачки, ќе направам тестирања и ќе објавам. Очекувам подобар резултат да има.MOP опциите на роботските правосмукалки се „само уште еден фичр што никогаш нема да го користиш“, или најмногу 2 пати додека не сфатиш дека со обичен џогер во рака ќе завршиш работа најмалку 20 пати побрзо и подобро работа.
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Brown Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M3
16.460,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден