Тука сум согласен.Сум кажал и пак ќе кажам - кинез и добар софтвер не идат во иста реченица.
Kaко тоа ви забранија? зошто?За камера и лајт употреба ко за приватен телефон би купил Хуавеи, стално фаќа тоа камерата некои детали што другиве мачат мака . За работа не би рискирал, кај мене ни забранија Хуавеи телфони.
Испратено од SM-G975F преку IT.mk форум апликација
Зделкава е огин и пламен, ако не ти смета што ќе немаш гугл. Јас пред година дена платив 32к за p40 pro, без слушалки без никакви гратиси, така да...HUAWEI P50 Pro 256GB + FreeBuds 4i
Дали се исплати за 30к или да не се глупирам?
каде го има? во продавница некоја или?HUAWEI P50 Pro 256GB + FreeBuds 4i
Дали се исплати за 30к или да не се глупирам?
Ќе почекам да дојде S22 серијата, да видам со цените како ќе е, конкретно сакам Ultra.
Гугл сервиси користам и тоа највеќе ме одвраќа (Maps, имам претплата на Drive...). 5Г што нема ќе се прогледа. Мислам дека за сервисите имаше некој workaround, се вртат видеа на YouTube...
Ме интересира и со кој процесор се тука Хуавеи-јата, Кирин или Снап.
Веројатно во А1 или Т-мобиле, кај нив можеш да добиеш ваква цена ако склучиш договор со 3-4 појаки тарифи.каде го има? во продавница некоја или?
Земи си S21FE
Да, во операторите.
Мислењето е автоматски споено:
Не хах, одам на флегшип овојпат.
Апликацијата што е инхаус работи само на IOS и андроид. Ги мрзи да прават порт на Хармони OS.Kaко тоа ви забранија? зошто?
Праиш cancel на субскрипшн и се префрлаш на конкуренти. Сликите пак ке ти стојат кај нив под клуч. А и башка се може преку браузер.Ќе почекам да дојде S22 серијата, да видам со цените како ќе е, конкретно сакам Ultra.
Гугл сервиси користам и тоа највеќе ме одвраќа (Maps, имам претплата на Drive...). 5Г што нема ќе се прогледа. Мислам дека за сервисите имаше некој workaround, се вртат видеа на YouTube...
Ме интересира и со кој процесор се тука Хуавеи-јата, Кирин или Снап.
Башка со гугл доаѓа.![]()
Honor Magic4 Ultimate unveiled with huge 1/1.12" sensor, custom ISP
The Magic4 series is launching in China starting with the vanilla model later this month, then the Pro and soon the Ultimate.www.gsmarena.com
Конечно конкурент на MI11U.
inboxДечки да не знаете некој да има за продавање huawei nova 8 или nova 9 se?
Пред да гледам по огласи да прашам тука.