Зарем не е такаДали ти се верува дека сеуште се смеам.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зарем не е такаДали ти се верува дека сеуште се смеам.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така е како не еЗарем не е така![]()
Ќе го отупат сега. Уште толку забрани за транспорт на батерии и најверојатно дополнителни мерки за носење на електронски цигари во авион.
По сè што имам прочитано/гледано на интернет, опаѓа интензитетот на аромата, исто како храната, тоа е сè. Немам пробано лично бидејќи се уште не ми се има случено да ми помини рок на арома али не би ја држел повеќе од две години, ако ти е некоја сумлива, еден тест не е на одмет.Едно прашање околу рокот на траење на аромите дали реално имаат рок на траење по кој стрикно не смее да се користат и има штетни последици или рокот се однесува само за опагање на интензитетот на аромата???
Лично имам пробано во рецепта од 3 ароми и не осетив разлика. Ама сепак отидоа во ѓубреПо сè што имам прочитано/гледано на интернет, опаѓа интензитетот на аромата, исто како храната, тоа е сè. Немам пробано лично бидејќи се уште не ми се има случено да ми помини рок на арома али не би ја држел повеќе од две години, ако ти е некоја сумлива, еден тест не е на одмет.
Погледнете го атачментот 67273
Наскоро Doggystyle 2K18 22mm со top-fill (drip tip-от ми е накако off и "сомнителен"), со надеж дека клонот ќе биде до крајот на годинава
Siren-чето е мелем за поостри ароми.Со тешка артилерија почнав,само во последно време вртев 2 танка Kylin mini i OBS Engine 2. Последно нешто што ми паѓаше на памет беше МТЛ. Ама викам ќе пробам,ако не ми прави ќеиф ќе го поклонев на некој од Колегиве тука. Ама ми дојде танкот погоден ептен,не го одморив. Па уште еден. Ми се погодија топ.
П.С. поздрав до батко Аце![]()
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Овоа е најдобрата понуда што ја имам најдено некогаш. Посебно за добавни миксери и домачи миксери.
50 x 60ml Unicorn Bottles (ONE PER CUSTOMER, IF YOU REQUIRE MORE PLEASE CONTACT US) - Chefs Flavours Ltd
50 Unocorn шишиња од 60мл за 800 денари ( искоритете го попустот во другата тема ). Квалитетна тврда пластика. Мислам дека овоа е топ понуда, понудава е додадена на сајтот од пред 3-4 дена, да знаете нема да трае вечно додека не им се потроши залихата.
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
SSD M.2 512GB KIOXIA EG6 (2230) NVMe Gen4 KEG60ZNS512G
7.050,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F2A SS-IPS, 1ms, 240Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
7.490,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
RADIO EXTRALINK SOLAR w/hand crank/dynamo, powerbank & SOS flashlight
4.000,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден