Не сум користел од 2004-2005 кога работев боди пирсинг и сум изгубил орјентација. Ама како што кажав јас пред некој ден дека секаде во аптека се наоѓа и ти ми потврдуваш. Јави кога ќе си навака да седнеме на пив...@MikickoHC јас од еврофарм в комшии кај тебе ја земав, а би требало во секоја аптека да има.

дава арома а и облаци у пм. само си бара сила, пишува од 70-110w а мене на 85w ми легна супер. Е сега троши ко пијаница ама вреди. Ги оправда 14.5$ дадени за него.Измери кои димензии е стаклото зошто имам неко што може да пасуваДенес конечно стигна пратката
![]()
и како што кажа @Metuzalem стигна со скршено стакло. Стуткав еден грејач од 28ца кантал, 7 круга и излезе 1,3 оми (како за прв пат не е лошо), го подоправив малку кога го ставив на декот.
![]()
![]()
Скршеното стакло малку ми го "скрши" филмот пошто ќе немам контрола колку течност има ама тоа е, ќе почекаме да видиме што ќе кажат Кинезите и дали ќе пратат замена, ако не ќе се порача стакленце. Пред да го спастрам го исчистив со млака вода и сапун, убаво го исушив и го склопив. Се функционира како што треба и нема течење. Вкусот е "побогат" во однос на Ендурата ама мора да признаам дека добро се држи и Ендурата, не е за фрлање
Инаку металното тело супер изгледа ама јас сепак би го користел со стакло.
![]()
Се е многу помало во живо отколку на слики и на видео ревјуата ама како за прв пат добро се снајдов![]()
Измери кои димензии е стаклото зошто имам неко што може да пасува
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Прво па мушкоFastTech вика:
Dimensions
DEPTH 21 mm
HEIGHT 18 mm
WIDTH 21 mm
Така изгледа на слика,лаже. Инаку е тоа,тие димензии@MikickoHC високо ми изгледа, 18мм треба да е висина
супер тогаш ако пасува, како и да е ќе порачам резерви и да не пратат, па враќамТака изгледа на слика,лаже. Инаку е тоа,тие димензии![]()
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Ја би ти го препорачал овој $8.49 Veritas Styled Rebuildable Dripping Atomizer - 1:1 clone / stainless steel / 21.8mm diameter at FastTech - Worldwide Free ShippingПрепорачајте некој добар МТЛ дрипер. Чисто да пробам. Ако има можност да е како конфучие, сирената, доги и сл. би било супер. Но пред се е битно да не се расшлакува многу и да не прска колку толку.
Сакам и сквонкер ама веќе доволно ми се два мода по дома.
Во таков случај еден-два дена вејпам ментол или само база вез вкус и после се се враќа на место.Ама тоа ретко зоштовртам 2-3 течности во денотШто да ти речам, може да е и вејп тонгле, т.е. рецепторите ти се замориле па не ти даваат реална слика на вкусот, може и греачот да е. Го исчисти резервоарчето кога мењаваше греач?
Тоа мислам е споено со батеријата, па ти останува да го чистиш само со алкохол или дестилирана вода. Може да упило и тоа мирис. Може и течноста да е стоена подолго време во допир со воздух/влага во тенкот, па стварно да е бајата![]()
Инаку супа, лимун, пеперминт мислам беше лекот за вејпер тонгл, ништо страшно, на сте ни се има десено![]()
Од моето скромно искуство најмногу ми оди накај греачот. Треба прво 3-4 пати напразно да тргнеш да се натопи памукот. Мада еве имам три другарчиња со еден греач тераат по месец +, кај тебе некако брзо прегорел, али се случува.
Тоа ти е отприлика 6мл дневно. Не е многу. А дали цело време тегнеш една те иста течност или менуваш? 10-11 дена ако си на една иста течност тогаш е добро што воопшто си ја осеќал. Ја дневно 2 до 3 течности обавезно менувам и досега не сум го имал тој проблем.Ок му е го има скамелот пробано исто му е, е сега може е до мене ипак до сега имам некои 60-70мл издувано во рок од 10-11дена? сум претерал изгледа.
Истото го кажав. Ми се случи да ми отапе сетило за вкус од една течност цело време. Ментол еден ден потоа се исто само вртам по 2-3 течности дневно и се си е окТоа ти е отприлика 6мл дневно. Не е многу. А дали цело време тегнеш една те иста течност или менуваш? 10-11 дена ако си на една иста течност тогаш е добро што воопшто си ја осеќал. Ја дневно 2 до 3 течности обавезно менувам и досега не сум го имал тој проблем.
Sent from my SM-T560 using Tapatalk
LED ROAD SIGNAL LIGHT RED EXTRALINK
730,00 ден
HDD 3,5" 8TB WD RED PRO NAS 7200RPM 256MB 24x7 SATAIII WD8005FFBX
20.200,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, BLACK, BHR08OMGL
1.680,00 ден
CPU INTEL i7-14700 max turbo 5,4GHz, 20 CORE, 33MB s.1700 TRAY
24.570,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден