Chiccoo69:Интересен нов мод со две батерии - Eleaf Invoke 200W Mod.
Погледнете го атачментот 59620
Компактни димензии за таа класа и конечно дисплеј да можам и јас да го прочитам без користење микроскоп, лупа и слични помагала.
Централно поставен 510 конектор (мудро избрано решение) и може да акомодира атомајзери до 27 мм ширина (во пракса до 25 мм веројатно).
Тоа што интригира е тежината ... само 77 грама. Од една страна позитивен момент, но не знаеме која е цаната за таа мала тежина. Веројатно школката е лиена од алуминиум, што и не е така лошо. Долно поставената вратичка со механизам не влева голема доверба, но да се надеваме дека е на ниво на Primo 2.0.
Најважно од се, кориснички искуства недостасуваат. Тоа е и нормално, бидејќи модот е во при-ордер, како овде на пример.
Немав време да ѕирнам на YouTube, сигурно имаат пуштено некакви промотивни видеа.
Vaper's tongue ваљда.. Што правите за да го отклоните проблемов?
Има бе друже Enclosure колку сакаш.@Gajche-X Многу личен мод.И јас сакав да склопам сквонкер ама нема нигде асална кутија.
У последно време некако губам осет на вкусовиве. Мислев до аромите е ама други луѓе што пробале од истата конфигурација го осеќаат скроз. Vaper's tongue ваљда.. Што правите за да го отклоните проблемов?
у кастардот лежи зајакот... Највеќе вејпам кастардиИма бе друже Enclosure колку сакаш.
Еве ти релативно ефтинки од Италијанецов Флорис Ботом Фидерс, јас од него си нарачав Delrin.
Има кутиФчиНа за DNA, YiHi, Dicodes електроники
(60-тина евра, само кутија/вратички/копчиња,
електрониката, 510 конекција, контакти за батерија, флашичка и жица си е башка трошок.
Околу 120-130.евра фаќа со МодМејкер 510 и Dna електроника да си склопиш)
Floris Box
Нека не те олаши тоа што МК ја нема у листата на продавницата, Италијанецот праќа на ПејПал адресата.
Јас за "Вејперс Јазик", мењам арома на 3-4 часа, или ако е ептен јак "синдром", вејпам ментол арома 2-3.дена.
Откако намалив со кастрди и овошни ароми, многу помалку ме фаќа Вејперс Јазик
(од Тутунска арома до сега не ме фатил Vapers јазик)
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Чист или мешаш?у кастардот лежи зајакот... Највеќе вејпам кастарди
Ќе си вејпам анасон и ќе помине, другиве финти ги пробав и ниедна не работе
Кастард уан шотовиЧист или мешаш?
Друже Мики,Chiccoo69:
Таа класа Alien сега веќе со одличен финиш нема подобро. Свртев 3 и последново беше коска. Јас би ти кажал,DNA и точка.