Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Apple Pay во Македонија

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
6.170
18.785
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Video card
MSI RTX3080 SuprimX
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech Wireless G Pro, Logitech G703
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6, Logitech MX Keys Mini
Monitor
Dell U2515H
OS
Windows 11 + MacOS

lxndrt

read-only
24 јули 2023
29
57
Ќе доцнат Комерцијална и Стопанска како што знам, следна ќе е за брзо Халкбанк.
Колку ќе доцнат имаш инфо? Конкретно за СТБ, ако е ден-два ќе се издржи. Да не се недели или месеци во прашање

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
859
Речиси сигурен сум дека Стопанска за некој ден, а за Комерцијална дека ќе е септемви.

dmarkoski

read-only
8 април 2013
30
33
Skopje
Немам NLB pay, пробувам верификација преку код, добивам код и кога ке притиснам да го внесам не ми дозволува и добивам порака дека не може да се додаде картичката. Некое решение?

Durkoo

hello world
11 февруари 2019
110
153
Контакт центар на Стопанска вели:
До крај на година сигурно, очекуваме на есен, но не може да прецизираме точен датум.
woof се надевам нема и Халк да се толку заглавени
Мислењето е автоматски споено:

Немам NLB pay, пробувам верификација преку код, добивам код и кога ке притиснам да го внесам не ми дозволува и добивам порака дека не може да се додаде картичката. Некое решение?
NLB Pay

Ervo

hello world
7 септември 2008
364
651
Халк за многу брзо треба да се live, ги имаат исполнето сите requirements, најдоцна следен месец некој ден, а другиве банки ќе доцнат месец два најверојатно.

AleksandarBR8

hello world
8 февруари 2015
199
318
Скопје
Успеав со симнување на апликацијата NLB PAY, си пишува дека НЛБ стои зад апликацијата но вероватно тоа е некое странско, на нашата апликација нлб пишува Македонија, ама ја внесов и активирав и сега дали работи не знам, и секако откако инсталирав NLB PAY таму има трансакции и функционира проверка на картичката

BMatej

read-only
11 мај 2023
6
5
Дали некој успеа да верификува на macOS?

Последна промена:

Iggie92

read-only
9 февруари 2024
2
2
Почитувани,

Ве информираме дека Банката работи на интеграција на Apple Pay за своите корисници, и е во фаза на тестирање на решенија. Клиентите ќе бидат информирани навремено штом сервисот биде овозможен.

Со почит,

Само што го добив ова од СТБ.

TexasUS

user
25 февруари 2017
1.301
1.326
Почитувани,

Ве информираме дека Банката работи на интеграција на Apple Pay за своите корисници, и е во фаза на тестирање на решенија. Клиентите ќе бидат информирани навремено штом сервисот биде овозможен.

Со почит,

Само што го добив ова од СТБ.
Чим се во тестирање топ, ќе биде брзо.
Мислењето е автоматски споено:

Кафана за каде е закажана вечерва? :cool:

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно