Ова нема врска, продавачот ќе си ја добие целокупната сума на неговата сметка.може да му се види голем попуст, да се предомисли и воопшто да не ти го испрати.
Ова нема врска, продавачот ќе си ја добие целокупната сума на неговата сметка.може да му се види голем попуст, да се предомисли и воопшто да не ти го испрати.
И да не стигне не е проблем,ни 1 денар не е нарачката.Другпат пушти малку срце. Кога купонот ја покрива вкупната цена, може да му се види голем попуст, да се предомисли и воопшто да не ти го испрати.
Не е проблем, ама си го изгубил бонусот како нов муштерија.И да не стигне не е проблем,ни 1 денар не е нарачката.
Имам 20 мејлови другар не е проблем тоаНе е проблем, ама си го изгубил бонусот како нов муштерија.![]()
Зависи од сумата, има доста случаи каде продавачите не ги испорачуваат производите поради висока вредност на бонусот. По реакција од купувачи од Али им одговараат дека причината е токму високиот бонус и не можат да го натераат продавачот да го испрати производот. Така да не е баш чисто дали Али покрива се.Ова нема врска, продавачот ќе си ја добие целокупната сума на неговата сметка.
Како ги добиваш тие мејлови?Имам 20 мејлови другар не е проблем тоа
Преку Аргентина за 200 ден. месечно? Може инфо како ?Зар вредело уопште да зимаш преку али? Може преку Аргентина да се регистрира за 200 ден. месечно. Колку плати и што пакет?
Едит:Ау сеа приметив, 2.34 евра.
FalaБрза пошта нема да ти ја донесе на врата, твојот локален поштар треба да ти ја донесе или треба да ти остави картонче па да идеш ти сам да си ја земеш од локална пошта.
Со впн се закачуваш на аргентински сервер , и можеш со наша картица да платиш. Ако ти бара аргентински број за смс потврда, ќе најдеш сајт што нуди интернационални броеви за една употреба, и таму ќе го добиеш смс-от.Имаш бесплатни али незнам колку функционираат, така да евентуално може да побараш некој што се плаќа нешто ситно(10 ден.). Кога ќе завршиш со плаќањето, нема потреба од впн за да го користиш нетфликсот.Преку Аргентина за 200 ден. месечно? Може инфо како ?
мене поштарот ми ја донесе до дома. мало пакетче е тоа, не е ни во кутија.Zdravo, sakam da naracam od ali rgb lenta, i prasanjeto mi e dali koa kje stigne pratkata, brza posta kje mi ja donese na vrata? ili kje treba da idam u posta?
Многу брзо стигна пратката. 10 дена.Како мислиш никогаш не се случило?
10 дена ама од кога искочила од сингапур не целиот пат од кога си ја нарачал
Верувај, сѐ се случило.Ова никогаш не се случило...
Aliexpress Standard Shipping
Погледнете го атачментот 96543
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
И мене еднаш ми стигна за 10 дена, се случува ама ептен ретко.
Пушти му го на Венко.
Штедат овие Sinopharm на брендирање.