stefan
lurker
Ова нема врска со proskytv и немора да ме спамираш на секој мост пост.Стефан proskytv spammer, и на тебе секоја чест. Ти посакувам среќа со игричката.
Ова нема врска со proskytv и немора да ме спамираш на секој мост пост.Стефан proskytv spammer, и на тебе секоја чест. Ти посакувам среќа со игричката.
Дечко, има врска со тебе и со твоето однесување на форумов. И во оваа тема си го покажа карактерот кој не е баш за фалење.Ова нема врска со proskytv и немора да ме спамираш на секој мост пост.
Дечко, има врска со тебе и со твоето однесување на форумов. И во оваа тема си го покажа карактерот кој не е баш за фалење.
Ауууу, па ти се бодеш сине. После ваков коментар отидов на uninstall и unsubscribe.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
А тоа да, и кога се работи за одредени личности, од управа ни су изодавде.Чекај сега и на тебе кога ќе ти се сврти, Сит а не Јода.. Фаталниот не го дира, он е опасен неутралец
![]()
Фаталниот знае што прави со својот живот и не лечи фрустрации и комплекси преку тастатура, тој не прави деструктивни сценарија на други луѓе по IT заедница, туку работи на себе и на своите професионалности и усовршување во IT сферата.Чекај сега и на тебе кога ќе ти се сврти, Сит а не Јода.. Фаталниот не го дира, он е опасен неутралец
![]()