www.instagram.com
И кога ништо нема да работи (typical of Linux) таман ќе си дојдат работите на место, колку лири толку мјузика.Во Турција владее огромна инфлација, а линукс е бесплатен. Толку.
Едубунту!беа на Убунту
Изглеа слабо гејмаш или слабо си чепнал линукс, веројатно и двете.How is Microsoft suddenly trying to catch up? Оу брате....
Сеуште чекам да видам што Линукс конечно прави во врска со гејминг
И кога ништо нема да работи (typical of Linux) таман ќе си дојдат работите на место, колку лири толку мјузика.
Тебе те чекаат да им кажеш.И кога ништо нема да работи (typical of Linux) таман ќе си дојдат работите на место, колку лири толку мјузика.
И дветеИзглеа слабо гејмаш или слабо си чепнал линукс, веројатно и двете.
+ Dockerзатоа што Kubernetes
Кој е целниот пазар, покрај Ред Хет (за корпорејт) или Дебиан/итн (за другите), итн?
Матат нешто.![]()
Да доста често се апдејтува, јас имам rolling distro, и скоро секогаш кога го вклучувам компјутерот имам некои апдејти. Ако не го вклучам подолго, тогаш можат да бидат и доста обемни со сите dependency што се ажурираат.Дали и на линукс е потребно да се апдејтува системот скоро секој втор ден? Ме нервира вин 11, скоро на два дена треба да се апдејтува. Некогаш ќе закочи, па чекам 5/10 минути.
Дали и на линукс е потребно да се апдејтува системот скоро секој втор ден? Ме нервира вин 11, скоро на два дена треба да се апдејтува. Некогаш ќе закочи, па чекам 5/10 минути.
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK
11.780,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
MB AM5 B850-A GAMING WIFI 7 ASUS 4xDDR5 8000Mhz (O.C), DP, HDMI, 2xPCI-Ex16 5.0, 4xM.2, 2xSATA6, BT 5.4, 90MB1J50-M0EAY0
15.360,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q5 MAX QMK/VIA RGB Al. body, HS Gateron Jupiter Brown, 2.4 GHz & BT, Carbon Black, w/knob, Q5M-M3
15.200,00 ден