Ts011
user
- 31 март 2020
- 1.422
- 1.073
Za 18.5$ godisno ... mislam deka e nad ...site ocekuvajna moja otcenka e 5.5/10 bidejki sto imam platena iptv , znae da zastane i da ne trgne povejke/sekojdnevno,(osvem sto e podnaredena listata i sto na videotekata ima Rs/prevod)a kosta mnogu povejke na mesecno nivo ne sporeduvam na godisno,ne ni pomisluvam 55~60eu da sporedam so 18.5$Искуство (лично) од китајски иптв од Али... Воглавно не сецка, квалитетот не е лош, знае звукот на некои канали да го снема од време на време, ама на пр. Ми смета што не работат сите канали баш секој ден. Во месец дена користење, 3 пати до сега се случило да ги снема сите европски стримови, на пример на пар саати. Се понекој индивидуален стрим од favorites ќе се зацрни понекогаш, претежно навечер, во европски busy hour ваљда.
Не е драма за парите, секогаш има нешто да се гледа, ама ако баш цели човек конкретна емисија да гледа, може да се разочара баш тогаш, баш тој стрим да го снема...
моја оценка 4/10, ама пак ќе речам, за парите е ОК
znaci kompromisot e toj ...
Ps, vtorata lista so mija prati kitaecot e nesto nad 30 000 kanali i nad 10 000 Vdo.