најлоши реклами на цел свет, порано имаа убаво CPM, сеа се катастрофа, ако имаш над 500к посетители на сајт поубаво е аплицирај на ревконтент
Ја зборам од искуство не трескам глупости. Ги користев контент.ад 6 месеци и направив убава сума на пари, но последните 3 месеци од кога направи абгрејт алгото на фб и гоогле тотално се уништи цпц то и заработката од нив затоа што имаат грди реклами, на пример исечен к*р. Адсенсе уште толку ти го бутка рпм то кај нив.
Мозеби за почеток на мали посети и да се добри да има добро цпм но откога ке имаш многу посети само ти ги крадат парите ништи друго.
Пошто ги користам повремено вака стојат статистиките за овој месец кај мене:
IMPRESSIONS
1,004,467
eCPC
$0.03
eCPM
$0.36
Ова е загреота, затоа и ги препорачувам ревконтент. Просек рпм на рев ми е околу 1.5-2еу што е далеку подобро од контент.ад а башка имаат многу поубави реклами од нив.
Здраво, сакам да прашам како е најдобра исплатата во банка. Реално 20% fee за трансферот на пари е премногу. Дали работи опција чек, ако има некој да објасни многу ќе бидам благодарен.
Може малку по детално, која опција би ја одбрал како payment method, јас се извинувам нов сум во ова и ми треба мала помош. Инаку запознат сум со пејонерАко имаш пејонир, можеш преку пејонир да ги земаш парите, немаш провизии.
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден