Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Нова активност

• kirev
    kirev реагираше на мислењето на User2 во темата zen.com дигитална платежна картичка со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    И јас го разгледувам Зен како опција. Дали некој има инфо дали префрлил пари од Wise на Zen (виртуелна картичка) и какво искуство/совети...
  • Ragnar
    Ragnar одговори на темата Филмови и серии.
    Има некои филмови особено психолошки трилери, ти копаат по некои трауми, стравови итн. Тие со насилство, колење, убиства, мачења не се...
  • Ragnar
    Ragnar реагираше на мислењето на aleks989 во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Имаш неколку сцени кој се стварно јаки ептен, да не оддавам spoilers сега, ама ќе знајш кој се ко ќе го гледаш, ама overall речено не е...
  • FikanA
    FikanA одговори на темата Genesis Seaborg 300.
    Bump, не е фиксна цената има простор за договор :D
  • Ron26
    Ron26 одговори на темата Зошто Linux?.
    нема ова десктоп околина, наменето е за сервери да куцаш во конзола.
  • xenon
    View: https://youtu.be/7q4_x8AXPDM Figure 03 е хуманоиден робот со вештачка интелигенција, развиен од Figure во соработка со OpenAI...
  • Speedy
    Speedy реагираше на мислењето на moongose во темата Windows 11 со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Штом можеш да го кликнеш, тогаш гаѓај го со нишанот на Процес експлорер и ќе ти каже на кој процес припаѓа прозорот, кој го стартувал и...
  • aleks989
    aleks989 одговори на темата Филмови и серии.
    Имаш неколку сцени кој се стварно јаки ептен, да не оддавам spoilers сега, ама ќе знајш кој се ко ќе го гледаш, ама overall речено не е...
  • Ragnar
    Ragnar реагираше на мислењето на gokica во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Кој е најстрашен филм кој сте го гледале? Mене Sinister (2012) некако најмногу ме исплашил од сите хорор филмови до сега.
  • Ragnar
    Ragnar реагираше на мислењето на boksata во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Не е страшен, малку повеќе gore има од Hokum ама е поинтересен. Барем според мене. Hokum ако е 3/10 во страшност Obsession можда 5/10.
  • Ragnar
    Ragnar реагираше на мислењето на Nikola100 во темата Филмови и серии со лол лол.
    Иди на ризик - нема да спиеш - големо чудо - жешко е и така и така :cool: View: https://www.youtube.com/shorts/QPR4sDqKaIE?feature=share
  • dashbog
    dashbog одговори на темата Филмови и серии.
    Аман луѓе што проблеми си имам на глава и пак си спијам. Та еден филм што ќе изгледам и да не можам да спијам.
  • JamesKirk
    JamesKirk реагираше на мислењето на gokica во темата Филмови и серии со ми се допаѓа ми се допаѓа.
    Кој е најстрашен филм кој сте го гледале? Mене Sinister (2012) некако најмногу ме исплашил од сите хорор филмови до сега.
  • gokica
    gokica одговори на темата Филмови и серии.
  • boksata
    boksata одговори на темата Филмови и серии.
    Не е страшен, малку повеќе gore има од Hokum ама е поинтересен. Барем според мене. Hokum ако е 3/10 во страшност Obsession можда 5/10.

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно