Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

YouTube Premium

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.555
3.184
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Направив јас, имам 4 слободни места. Може некој на Дизер да ме уфрли и другите три места со плаќање - 750 денари за 6 месеци.

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.555
3.184
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Заборавив да направам апдејт - сите места се пополнија за 24 часа што од членови од форумов, што од пријатели. Сега за сега се е во најдобар ред :)

389mk

hello world
16 јануари 2020
282
316
Апдејт по два дена користење на Youtube Music преку Brave browser.
Мислев ќе биде поднослива замена за пешачење/точак/возење, навикнат бев на "луксуз" и ова ми изгледа на крпено решение, ги нема сите опции, што е нормално, не е апликација.
Прво и без никаква рестрикција за батерија, самсунг ја исклучува апликацијата по 15тина минути, најверојатно ќе научи по одредено време користење, но навистина brave троши повеќе батерија отколку самата апликација youtube music.
Во менито за нотификации не е возможно да се следи до каде е песната или епизодата и да се лајкне оттаму.
Во апликацијата имав преземени 5 гб песни и епизоди за офлајн слушање, тука нема можност.
Се чувствува полош квалитет на музиката. Не е премиум искуство.

Апликацијата автоматски се вклучуваше кога се поврзува в кола и кога поврзував слушалки, и автоматски се стопираше музиката кога ќе се исклучат. Браве не престанува кога ќе се исклучат слушали, туку продолжува на звучник.

Последна промена:

olivercho

hello world
17 март 2023
64
29
Ништо не менуваш.
Буквално го вклучуваш VPN-от, отвораш YouTube, го избираш студентскиот пакет, го избираш тој факултет на страницата за верификација и upload потврдата.
Ne saka ova da projde na verification. Dva pati go popolnuvam i uploadiram dokumentot sto go stavija na bosanskana strana i mi vrakja ova
Screenshot 2025-01-18 at 7.02.15 PM.png

Da ne gresam nesto vo biranjeto na fakultet? Toj university of gdansk go odbrav mislam.

389mk

hello world
16 јануари 2020
282
316
Цената за Google One за Турција од 99 лири поскапува на 500 лири. Овие не се нормални

Screenshot_20250220_112429_Chrome.jpg

123456

poweruser
12 април 2013
2.072
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
А регулар е 20?

Јас плаќам 30 за средниот пакет, со 200 гиги.
Лепотане темава е за јутјуб премиум не за гоогле оне
Мислењето е автоматски споено:

Може линк од продавачот ако не е проблем.

Ти благодарам.

како е процедурата за ова, ти бараат user и password за да те стават во некој фамилијарен пакет?
Они се ти праќаат,нивни маил

claus

hello world
13 април 2020
116
173
како е процедурата за ова, ти бараат user и password за да те стават во некој фамилијарен пакет?
Може и со твој постоечки акаунт, односно да им дадеш логин инфо и они да те стават во план, а може и они да направат акаунт, да го стават во план и да ти го дадат.

Necromancer

poweruser
24 февруари 2012
4.235
5.547
Скопје

Mercilesss

hello world
20 февруари 2023
398
299
Може и со твој постоечки акаунт, односно да им дадеш логин инфо и они да те стават во план, а може и они да направат акаунт, да го стават во план и да ти го дадат.
Им даваш свесно пристап до твојот Гугл акаунт?

claus

hello world
13 април 2020
116
173
Им даваш свесно пристап до твојот Гугл акаунт?
Да, но спореден гугл акаунт каде што немам никакви битни информации како што се пасворди, картици, итд..

Како додаден чекор на сигурност го менувам пасвордот откако ќе ме додадат во план, го одлогирам акаунтот од секаде и вклучувам 2FA.

Вака направив затоа што веќе имав неколку Гугл акаунти кои стоеја празни и некористени, како резерва, па не сакав они да ми прават уште еден додатен.

nixxa

hello world
16 јуни 2017
111
60
Јас ова го активирав денес, фамилијарен пакет 6 луѓе за 4.4€ на месец вкупно, преку индија
Погледнете го атачментот 144971
neli e ova malku rizik? da plakjam malku poevtino za neshto shto mozebi e nisto.
ako kupuvam premium premium vo sprotivno ytvanced i ajt

Да, но спореден гугл акаунт каде што немам никакви битни информации како што се пасворди, картици, итд..

Како додаден чекор на сигурност го менувам пасвордот откако ќе ме додадат во план, го одлогирам акаунтот од секаде и вклучувам 2FA.

Вака направив затоа што веќе имав неколку Гугл акаунти кои стоеја празни и некористени, како резерва, па не сакав они да ми прават уште еден додатен.
mozhe sega google acc bez linked mobile i 2FA?

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.801
5.517
neli e ova malku rizik? da plakjam malku poevtino za neshto shto mozebi e nisto.
ako kupuvam premium premium vo sprotivno ytvanced i ajt

mozhe sega google acc bez linked mobile i 2FA?
Па нормално дека може не знам кога не можело ???

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Pulse

user
26 октомври 2014
1.552
1.665
127.0.0.1
Некој апдејт кога би можело да се купи YouTube Lite или некако да се заобиколи да се дојде до него?

Ме интересира дали со Lite пакетот ќе можам повеќе уреди да врзам?

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.378
5.513
кој е најдобар сајт/програм за мп3 од јутјуб?
Програм:
yt-dlp

Сајт:

28 ноември 2014
1.224
820
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro
Деновиве треба да ми истече 6 месечна претплата за youtube premium купена од z2u преку овој линк. Апсолутно без никаков проблем, само креирав нов gmail акаунт. Не сакав на постоечкиот поради битни информации, иако имаше опција.
Така да, кој му треба препорачувам.

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно