spiritBreaker
LaravelMaster
Шо пари месечно е?Некој за да делиме фемили?
Шо пари месечно е?Некој за да делиме фемили?
Зошто ради различни ИП? Сите ИП ке бидат во МК. Така да , нема да има проблем.А нема да скинат ради различни ИП?
Не, нема. Се е ОК, пишуваше таму некаде дека не мора физички да живеат на исто место, само да се најголемиот дел од времето во иста држава.А нема да скинат ради различни ИП?
Со нов Apple account проба?Apple метод работи
Погледнете го атачментот 144367
https://www.reddit.com/r/youtubepremium/comments/1gcg8mj View: https://www.reddit.com/r/youtubepremium/comments/1gcg8mj/premium_through_apple/
![]()
Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)
otvorio sam novi apple nalog na indiu, ubacio 500 (5.90$) njihovih rupija prego gift card i uzeo youtube premium individual. Sa porezom njihovim je cena 195 rupija ( oko 260 dinara ). Apple music sam dobio gratis 3 meseca posle toga 100 i nesto rupija.forum.benchmark.rs
Зошто ради различни ИП? Сите ИП ке бидат во МК. Така да , нема да има проблем.
Нема гајле, со Double NAT-от на нашите провајдери сите сме една голема фамилија. Или две-три.Е веројатно не се замараат до толку, ама сепак да прашам.
- Live within the same residential address as the family manager.
На Reddit што читам, со години делеле ама сега во последно време на некои им прекинувале затоа што не биле на иста адреса. Во секој случај, вреди да се проба![]()
Не е потребен VPN ниту за креирање сметка на Apple ниту за активирање на YouTube Premium преку Apple.Со нов Apple account проба?
Го регистрираше во Турција или како?
Јас кога пробам нов да регистрирам ми вика "You can not register at this time", без разлика од каков уред ќе пробам или со кое ВПН.
Не е потребен VPN ниту за креирање сметка на Apple ниту за активирање на YouTube Premium преку Apple.
Имаш друга опција, креирај обичен македонски Apple профил и потоа смени го регионот во Турција (или Индија - малку е поефтино) во поставките.
То би било добро за да знаеме и ние другите. Мене особено ме интересира за Google One како се прави преку Турција или друга држава за поевтино!Дали може некој со Андроид кој што има купено Youtube од некои од поефтините држави, да прати како го направил. Последните страни што ги читам и некои работи што пробав, не успева во плеј сторе. Некој што го има направаено овој период да прати како го направил?
Може ли да кажиш како е кога ќе смениш примарен account ?земав од ликот погоре шо го спомнаа, завршена работа преку вечер.
сега за сега се си функционира smooth, само ќе треба да видам како ќе биде кога ќе сакам да сум најавен на „примарниот“ ми гмаил акаунт (кој ќе нема Премиум) а у исто време сакам да користам јутуб со премиум бенефити.
Jas skepticen bev i koga go napraiv gomnovo, ali eve godina i pol going strong. Kako smo se nadaliФино, но скептичен сум дека така ќе остане.
Со каква картичка и од која банка го направи?koga go napraiv gomnovo
Ако купам youtube premium од z2u, нели они ќе ми дадат нов gmail account. Дали ќе ми останат сите канали и плејлисти, или се ќе биде одново?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Што не?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5090 AORUS MASTER 32GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5090AORUS M-32GD
244.350,00 ден
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BANANA switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D4
7.380,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден