ArMaKeDoN98
hello world
- 7 февруари 2016
- 297
- 192
знам ама го немам нексио у градовВо нексио ги имаш тие
знам ама го немам нексио у градовВо нексио ги имаш тие
it.mk/market или директно нексио ќе ти пуштат по каргознам ама го немам нексио у градов![]()
Пиши им на нексио или јави им се и по карго ќе ти пратат или преку ит маркетзнам ама го немам нексио у градов![]()
знам ама го немам нексио у градов![]()
Сигурно пишман е направен кога видел со кого си има работанашол тој хакерот кого да уценува![]()
Кој непрофесионализам. Добро е што никогаш не сум направил акаунт кај нив, а после ова нема ни да направам.Ако е вистина зошто не ги известат муштериите дека личните податоци што ги дале во Сетек се компромитирани и дека треба да си сменат лозинки и слично, не е во ред да ќутат за таква работа.
Погледнете го атачментот 150242
Полошо од немање бекап, е да имаш бекап на ист сервербез да се чува бекап за не дал боже.
Мојот школски другар ми кажуваше,зошто ќе му треба бекап,вакви глупости зошто ќе му бидат, ќе го направам одново.Полошо од немање бекап, е да имаш бекап на ист сервер![]()
Ние несме во ЕУ!Комисија треба да го стави Сетек под клуч една година, ова е неприфатливо според Европски стандарди. Исто така компензација на секој што имал профил кај нив.
Каков бекап, претходно серверите им паѓаа десет пати неделно. Џабе бекап кога нивниот даун тајм е абсолутно ужасен. Тешки катастрофализми.без да се чува бекап за не дал боже.
Не баш, пасворди на ливчиња може да е причината, знаејќи ги нив не би ме чудело. Најлоша практика што постои.Полошо од немање бекап, е да имаш бекап на ист сервер![]()
само шо на овој пазар нема државно претпријатие и веќе е сатуриран пазарот со неколку големи ланци кои шират асортиман оваа година.Минатата сабота во Сетек Сити Мол купив ентри Xiaomi Redmi A3 за постаро лице и додека го купував го отворија, само што спомнав дека е за подарок, се извини дечкото и ми даде нов неотворен. Поентата е дека има и позитивни и негативни искуства. Ако пропадне Сетек ќе биде само полошно за купувачите, сетете се вака се молевте да пропадне пошта и сега некој батка од приватна пошта си става такса на пратките 25, 30 евра како ќе му текне, правејќи ги 100% поскапи.
Комисија треба да го стави Сетек под клуч една година, ова е неприфатливо според Европски стандарди. Исто така компензација на секој што имал профил кај нив.
Жал би ми било само за вработените.Минатата сабота во Сетек Сити Мол купив ентри Xiaomi Redmi A3 за постаро лице и додека го купував го отворија, само што спомнав дека е за подарок, се извини дечкото и ми даде нов неотворен. Поентата е дека има и позитивни и негативни искуства. Ако пропадне Сетек ќе биде само полошно за купувачите, сетете се вака се молевте да пропадне пошта и сега некој батка од приватна пошта си става такса на пратките 25, 30 евра како ќе му текне, правејќи ги 100% поскапи.
само шо на овој пазар нема државно претпријатие и веќе е сатуриран пазарот со неколку големи ланци кои шират асортиман оваа година.
Класичен автохтон македонски синдром на самоуништување.
Во интерес ви е рушење на пазарна конкурентност, уништување на компанија со 100% македонски удел и отпуштање на 480 вработени.
Се гледа колку инвестирале. Можам само да претпоставам како цвилат од грешките во управување со компанијата. Се се враќа, се се плаќа.
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден