![]()
Бидејќи нели, на нас во Македонија пред се ни е важно Uber што прави, сервис кој го нема на цел Балкан.
Ова се вика веќе мрза, кога треба да напишеш 10 статии (пример) и ги наоѓаш од првиот сајт што ќе стигнеш.![]()
И дајте тоа copy-paste на насловот како што е прикажано во сликиве сменете го. Делува ептен безвезе.
Sent from RN2
Егзактли мај поинт
![]()
![]()
Уат д фак, на што одговорив сеа жити се...
Па има апликации и за андроид и за ИОС ако мислиш на тоа.@theurednik
Би додал news feed IT.com.mk апликација која на корисниците на апликацијата ќе им доставува информации за дневните ИТ новости.
За андроид ја имам тестирано, мислев да се додаде како агрегат за новости да издвојува, според интересот на корисникот, со селектирање области. Лошо се искажав, пардон.Па има апликации и за андроид и за ИОС ако мислиш на тоа.
https://www.it.mk/steam-beshe-pod-ddos-napad-postoi-mozhnost-da-e-haknat/
Што е со последнава реченица...
Во моментот, ситуацијата делува разрешена и посетителите можат непречено да продолжат со шопингот, гласањето за најдобрите игри, но и негување на илузијата дека купеното од оваа продавница е навистина нивно.
))
Појасни...
Не ми е јасно што сака со ова да каже, а како што знам има разлика меѓу вест и колумна.![]()
Очигледно е дека таквите политички заклучоци во вашите текстови не се намерни и дека се последица на пренесување на „вести“ од меинстрим медиуми како што е New York Times.
Но на вакви дискусии секако не им е местото на еден IT портал и јас само сакав да ви покажам како ваквите текстови (а ги имаше неколку) изгледаат гледани од страна на јавноста која ја следи светската геополитика: Необјективно и политички обоено, што повеќе сум од сигурен - никако не ви е намерата, ниту сте свесни дека е така.
Доколку ми дозволите, јас би ви предложил да се задржите на моментите окулу наводното хакирањето на имејл серверите на Демократската Партија на САД, нешто што секако е многу интересно од IT аспект - но да не ги пренесувате насловите така како што се напишани во западните меинстрим медиуми (каков што е и New York Times).
Регистри клинери препорачуваа пред некое време така да ова не изненадува.https://www.it.mk/maxthon-e-odlichna-alternativa-za-vashite-prelistuvachki-naviki/
Дај ве молам не препорачувајте вакви кинески шпинунашки софтвери како "одлична" замена за хром и фајрфокс. Да не праиме муабет шо броусерот добива еднаш у шест месеци асален апдејт, нема асален адон сапорт и е назад во сите броусер спид тестови.
Регистри клинери препорачуваа пред некое време така да ова не изненадува.
Не знам шо им е финтата.
Некогаш премногу форсирате политика на блогот со цел да се оцрни некој поединец, треба за ИТ да пишувате и повеќе.
да, замерката највеќе ми беше дека насловот звучи / изгледа многу сензационалистички, барем за мене изгледа така, затоа јас се изјаснив дека е само мое мислење, можеби некој друг поинаку го гледа насловот, се е индивидуално. да, се согласувам дека Handbrake има одговорност кон корисниците, но сепак, мое мислење е дека можело да се преформулира малку насловот.Здраво!
Можеби си во право помалку лошо звучи насловот, иако Handbrake има одговорност кон своите корисници. Злоупотребен е нивен официјален мирор кој неколку дена „делел“ малициозна верзија на софтверот. Немав намера да биде clickbait наслов, што се надевам се гледа и од останатие наслови на текстовите
Поздрав.
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Space Grey, BM24-X61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch CUDY 8-port Gigabit POE 120W GS1010P
2.350,00 ден