Колку кошта мини-то?
Прво правеа пари со рам меморијата, сега гледам со ссд-то колат.
Не сум знаел за надоградбава.
Со здравје да го користиш.
Следно и епл монитор од 2700евра и комплетиран си.![]()
Од Жирафа го зема?
VisionStudio.gr
Излегува доста поевтино...
и не чекаш еден саат да се лоадираат банери и триста тракатанци, све е инстантноМене тој сајт ми е поснаодлив од скоро сите нови и модерни UI натрупани срања.
Таман за White Christmas да имаш во компјутероПродолжно PCI-E (8-пинско) кабелче од Америка до домашна адреса во Англија, за 8 дена.
Ќе ми го донесат наваму после новогодишниве празници.
![]()
^А зошто такви егзибиции преку Амазон, USA>UK>MK? Имаа Кејблмод дирекна достава до кај нас и тоа експресна беше во мојот случај. Ако не се лажам за 4 дена до врата ми го донесоа кабелот по брза пошта без дополнителни трошоци и заебанции.
Шо стори акробации за CableMod продукт брату. Директно од нивниот Global shop нарачувам веќе 5 години и стига до домашна адреса преку ДХЛ за максимум 5 дена ни царина ни скриени трошоци ни бакрачи ни ништо.Продолжно PCI-E (8-пинско) кабелче од Америка до домашна адреса во Англија, за 8 дена.
Ќе ми го донесат наваму после новогодишниве празници.
![]()
Тука ќе го частиш ликот што ти го донел со ручек во кафана што чини 100 евра... Жив ќар...Затоа што кошта 10-15 долари повеќе.
Зошто да плаќам повеќе кога може некој да ми го донесе?![]()
Штом е дада во прашање, ти си среќникот...,,Ликот" ми е сестра.
Доволно и во животов што ме има за брат))
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Red switch, C2PX-M1
4.640,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден