Графичкава изгледа почисто него ли од продавница да ја купиш![]()
Што не може да се рече за остатокот од куќиштето и вентилаторите кои се гледаат на сликата
Графичкава изгледа почисто него ли од продавница да ја купиш![]()
Куќиштето е старо 11 години, а ПЦ-то го чистам по потреба. Сега само ја приклучив графичката, ме мрзеше да чистам.Што не може да се рече за остатокот од куќиштето и вентилаторите кои се гледаат на сликата![]()
Sorry @Godlike
Куќиштето е старо 11 години, а ПЦ-то го чистам по потреба. Сега само ја приклучив графичката, ме мрзеше да чистам.
Кулерите дека се стари ќе почнат да прават некој мал звук, па тогаш ги вадам и им ставам масло од Singer машина и исто ко нови за пола година, така да тогаш го чистам.
CM HAF 922 со window panel 100е беше на времето како премиум mid tower.Шо модел на куќиште е. Ми делува ко некое за тоа време премиум модел.
CM HAF 922 со window panel 100е беше на времето како премиум mid tower.
Леле педеришта не кажуваат вакви информации ... Имаат бел ?
ИмаатЛеле педеришта не кажуваат вакви информации ... Имаат бел ?
BTW со здравје да го возиш![]()
Имаатсамо што им стасаа
![]()
9200. Го имаат само Plus и жичаниот во моментов.што цена се? гледам у ценовникот го нема.
Така бе тошка, одврзи ќесето! Ај нек се угоде, топ процесор за секоја пригода!Одма е подруго! Од Нексио по ценовник.
Погледнете го атачментот 119189 Погледнете го атачментот 119188
Така бе тошка, одврзи ќесето! Ај нек се угоде, топ процесор за секоја пригода!
Создравје да си го користиш, следните неколку години без замарање ќе тераш.Одма е подруго! Од Нексио по ценовник.
Погледнете го атачментот 119189 Погледнете го атачментот 119188
Како се покажа light bar-от? Осеќаш рефлексија на мониторот? Се мислев да земам и јас ама монтирав две LED арматури на крај на ѕидот зад мене и до мене.Погледнете го атачментот 119105
Од пред некое време.
Xiaomi Monitor Light Bar од Анхоч
ASRock B450 Steel Legend од Нексио
Arctic Freezer 34 eSports Duo од Нексио
Logitech G903 од Нексио
ASUS PCE-AX58BT од Сетек
Нека има![]()
Создравје да си го користиш, следните неколку години без замарање ќе тераш.
Како се покажа light bar-от? Осеќаш рефлексија на мониторот? Се мислев да земам и јас ама монтирав две LED арматури на крај на ѕидот зад мене и до мене.
Ептен силни ама дека без потенциометар, ги пуштам само по потреба.A L F A
alfaelektronik.com.mk
Топ куќаре. Исто Lian Li ќе земам само се мислам кое. А фанови, обавезно ги барам новите SL INFINITY на LIAN LI немало полични вентилатори досега. Плус, буквално еден кабел ти треба за 4 фанови, наместо 8 кабли (по еден за POWER и RGB).RGB simulator
Lian Li O11 Dynamic EVO White - ddstore.mk
CoolerMaster MASTERLIQUID ML360 ILLUSION
CoolerMaster MASTERFAN MF120 HALO 3IN1 (x2)
CoolerMaster MASTERFAN MF120 HALO
- se od setec
Batmanot od literatura.mk
Mi trebase 48 saati da povrzam se majke mi, ali bidna.
Kukisteto e edno od naj ubavite i so naj visok build quality i cable management sto postoi spored mene, a kulerite se odlicni za cenata i prilicno tivki.
Погледнете го атачментот 119320
Љепота.. Дособери уште некој денар па лупни уште некој 5-6 фенаRGB simulator
Lian Li O11 Dynamic EVO White - ddstore.mk
CoolerMaster MASTERLIQUID ML360 ILLUSION
CoolerMaster MASTERFAN MF120 HALO 3IN1 (x2)
CoolerMaster MASTERFAN MF120 HALO
- se od setec
Batmanot od literatura.mk
Mi trebase 48 saati da povrzam se majke mi, ali bidna.
Kukisteto e edno od naj ubavite i so naj visok build quality i cable management sto postoi spored mene, a kulerite se odlicni za cenata i prilicno tivki.
Погледнете го атачментот 119320
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден