spiritBreaker
LaravelMaster
споделување искуство е контрање? љољОкеј бе брат админите нека си држат скор, не е секоја тема за контрање![]()
споделување искуство е контрање? љољОкеј бе брат админите нека си држат скор, не е секоја тема за контрање![]()
споделување искуство е контрање? љољ
Не е до твоите теми, туку НЕМА теми, so the lucky winner is...Па лани ти било искуствово, го пиша дури откоа јас пишав позитивно - као да идеш контра на моето. Извини ако грешка го протолкував, ама деновиве на се шо ќе пишам некој иде у странична тема малце сум осетлив![]()
Се надевам ќе бидеме во можност да се запознаеме и лично на едно кафе/пиво.
(дужам пиво и кругче на Nürburgring)
инаку ќе седневме на пиво од трговината![]()
Следниот пат кога ќе дојдеш во Скопје, да најдеме време за пиво![]()
Нареден пат пиво мора да пиеме, сега лошо време беше.
нареден пат ке седнеме на кебапи и пиво
Возвраќам +++, нареден пат се надевам со пиво.
Им дужам пиво на двајцата![]()
Другарче, ти благодарам и да знаеш дека ми е криво што не најдовме време да пиеме по едно пиво.
Сега уште останува да части тој пиво покрај езероно во наредна прилика
си дужам пиво![]()
па наредно да се седни на по "едно" пиво![]()
до работа да ми го донесе дужам пиво.![]()
со назнака дека му дужам пиво за следечи пат.
Само две пива видов исполнети у срчоведино ми е криво шо ептен у трк бев, и не можев да останам да седнеме да го почастам и едно пиво.
Знаеш како велат, ако не е апдејтирано на форум, исто како да не се случило.Тоа што ти не си видел не значи дека не биле...
благодарност и до тебе, што се пушти до центар да не бркам аФтобуси.+ за @Pulse , фино човече.
Такоџер,@bogoevski
Ми поклона одлична играчка (рутерче Cisco Aironet), ти благодарам премногу другар!
Немој да лажиш по народов, за Голф нема потреба од автосервисер, Голф не се расипува (особено не твојот најубав Голф, уникат!)... во ред е да живеат пријателите автосервисери, ама немој да лажиш дека е твој автосервисер!
mikrotik hap ac 2, taman e. Wifito e isto jako kako na rb2011.Кој рутер го зема? И ја да планирам од кај него да земам.
Испратено од Nexus 6P
Продавам 2 нови MikroTik hAP AC2 WiFi рутериКој рутер го зема? И ја да планирам од кај него да земам.
Испратено од Nexus 6P
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
MONITOR 24" SAMSUNG LS24F320GAUXEN, IPS Panel, 1920x1080, 120Hz, VGA,2xHDMI, 5ms, LS24F320GAUXEN
5.770,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден