Не е лимитиран сеуште, 2020 околу 1000 евра.Колку пари имаш подигнато досега? Да знам кога да го очекувам и јас. Може и во пп.
Немај гајле, заработи си ти ќе ги извадимеПри легнување на Пејпал акаунтот? Значи црно ни се пише, јас пак мислев можеме барем да трошиме за купување (ebay и многу др.), тогаш не би имале лимит...
Преку Бизнис акаунт можиш да примаш пари во МакедонијаДенеска добив е-маил од Логин Системс со упатство за отварање на бизнис сметка со PayPal и примање на пари. Според упатството ти треба правен субјект и валидна картичка.
Дали ова да го сфатиме дека PayPal овозможи примање на пари во Македонија?
https://www.loginsystems.biz/forum/...mail&cid=8369acb0-efc0-4257-ba05-2242c5966ea9
^ Погрд и по-useless сајт мислам дека не постои. Точно 72 реклами/банери има. 72.
Дали е нормален овој? Или подобро прашање дали се нормални тие што платиле нивниот банер да стои помеќу +70 други.
Овој треба затвор да лежи за ова!
72 реклами, човече...
Ова се од тие Венкопалите што ги направија дел од членовите?Значи, аман...
Нит знам за Венкопали, нит ме интересира. Немам ни волја ни енергија за експериментални методи. По кратка постапка: гледам мејл "кликнете веднаш тука за верификација" од некојаси квази адреса која содржи paypal во називот, инстантна реакција превраќање со очи, фаќање за глава, screenshot, delete. Крај приче. Edit: ко за инает баш овој мејл не ми е поврзан со PayPal.Ова се од тие Венкопалите што ги направија дел од членовите?
Пиши подетално што бара во мејлот?
Нит знам за Венкопали, нит ме интересира. Немам ни волја ни енергија за експериментални методи. По кратка постапка: гледам мејл "кликнете веднаш тука за верификација" од некојаси квази адреса која содржи paypal во називот, инстантна реакција превраќање со очи, фаќање за глава, screenshot, delete. Крај приче. Edit: ко за инает баш овој мејл не ми е поврзан со PayPal.![]()
mislam neМоже ли да се смени меил адресата во пејпал акаунтот?
Може ли да се смени меил адресата во пејпал акаунтот?
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING TRIPLE NEXT LEVEL RACING, 3x43" MAX, 70kg MAX, NLR-R011
21.330,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден