Со сребрено париче си затоа друга цена
Да да ама за 1337 членство на мојот скриншот вели една цена, погоре друга. И тоа праи разлика?Со сребрено париче си затоа друга цена![]()
Урочен сиПо не знам кој пат веќе... Или ви е некој баг ова, или некој од таму ме мрази...
Пинг @Fatal1ty_
Погледнете го атачментот 125211
Сум благодарен неси свесен колку, ама ќе бидам уууште повеќе благодарен ако можам да лајкам и да реагирам емотивно. Дај буразеру, не ми го ускратувај тој чар. Те частам дупла кригла. Ма тродупла.Биди благодарен што можеш да постираш.
Само логираните корисници кои го купиле овој производ можат да остават препорака.
илиСамо најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават оцена.
Само најавени корисници кои го купиле овој производ може да остават оцена и коментар.
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C1 Pro 8K QMK/VIA TKL RGB HS Keychron Super Banana switch, C1PX-M4
4.030,00 ден
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден