Гледам дека сите криминалци имаат тежок живот.Луѓе што прават ваков вид на „лоповлук“ имаат тежок живот. Бидете среќни што имате пари да им „позајмите“, вашиот живот е далеку подобар.
Се почесто се случува тоа за жал, старите форумџии ги снема дојдоа нови членови кој за цел имаат само да купат ефтино и да продадат поскапо... за жал тоа е вистината....Дечки, едно чудно искуство за мене.
Продадов една конфигурација по одредена цена ,искрено не ми е проблем што некој ќе направи профит, тоа е ок
Само ми е малку жал што се губи тој „community“ момент од форумите — јас барем го гледам како место за ентузијасти и фер зделки, а не за брза препродажба. Да знаев дека ќе оди во таа насока, веројатно ќе ја ценев поинаку.
Кај нас нeмаат кај дурго да земат такви работи за тие цени. Ако одиш на пазар3 или реклама5 ќе видиш дека GT730 уште ја продаваме за 5 6 илјади. А не па цел компјутер со една РГВ лед диода. Тоа е директ 800 евра ( i7 6700 GTX1050 btw)Дечки, едно чудно искуство за мене.
Продадов една конфигурација по одредена цена ,искрено не ми е проблем што некој ќе направи профит, тоа е ок
Само ми е малку жал што се губи тој „community“ момент од форумите — јас барем го гледам како место за ентузијасти и фер зделки, а не за брза препродажба. Да знаев дека ќе оди во таа насока, веројатно ќе ја ценев поинаку.
Во принцип, продаваш нешто на форум и фер правило е да се продаде по цената по која си огласил на првиот што ќе се јави.Дечки, едно чудно искуство за мене.
Зашто да ти е криво? Напротив си ја шитнал мн подобра цена на којашто реална цена и е 19.000 а си го дал 26.000. Јас за истата цена ќе му скоцкам пц и гратис монитор ќе му дадам ако треба, ќе му ставам некоја 2060 супер 8гб графичка, 2х16гб рамче, и5ка некој процесор. 500гб нвме и тоа обавезно.Дечки, едно чудно искуство за мене.
Ти на форумов си форумџија. За да бидеш трговец треба да станеш како Нексио или Инсомниа.Овоа го кажувам како трговец а не како форумџија.
Немам ништо против пане, си го поштуем, али муабетов држи вода, да си ми жив и здрав, пред се тука сме за да си помагаме за тоа е форумот и се вика форум.... помош, дружба и учење помегу членовите....Ти на форумов си форумџија. За да бидеш трговец треба да станеш како Нексио или Инсомниа.
CPU INTEL G5925 Celeron 3,6GHz DUAL CORE 4MB s.1200 TRAY
2.415,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27QA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 2560 x 1440, 2x HDMI, DP
10.380,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден
XIAOMI AIRTAG 1-pack, BHR08SPGL
1.060,00 ден
PROJECTOR DESK MOUNT WANBO, 100x110x26mm, adj.angle 15deg, max.1.5KG, WBBA02
540,00 ден
PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден