DarkEnchanter
user
Ми стигна порака од тмобиле за конфигурација на интернет првпат нешто вакво ми се дешава...Како confugiration message и имам две како пораки за инсталирање...
На вас ви се има десено ова?
Да, на сите нови стига, избриши јаМи стигна порака од тмобиле за конфигурација на интернет првпат нешто вакво ми се дешава...Како confugiration message и имам две како пораки за инсталирање...
Јас почнав да инсталирам...Да, на сите нови стига, избриши ја![]()
106$ е на официјалната . во преднарачка сега го нудат за некои 140$ а верувам и мејкеро нема да биде поскап.http://www.androidpolice.com/2016/0...0p-display-and-4100mah-battery-for-about-100/
Ayy lmao, 100 долари. Мислам дека со ова ги закопаа Moto G, Moto E и сите останати буџет смешки. Ќе има ли преднарачка?
Па знам, нормално со ДДВ и се тоа да биде поскап, ама пак би требало ефтин да дојде во однос на спецификациите.106$ е на официјалната . во преднарачка сега го нудат за некои 140$ а верувам и мејкеро нема да биде поскап.
И ти си на china rom, така ? И јас потврдвам дека немам никакви багој и алармо стално ме будиДа многу добар аларм....
Јас не ставив картица бидејќи ми е нано сеа треба да купам адаптерче...
И саатов не се наместил... Автоматски 1 саат наназад е...
Да не ме разбудеше мајками ке се успиев сеа![]()
А по био ритам си станувам јас стандард 5 мин сигурно пред алармот...
И сабајле гледам 6 и 50 аиии...
Викам ај од возбуда ради новиот телефон сум станал порано...
Иначе јас до сеа неам багови... Незнам за вас кај мене се е екстра...
stable 7.0.22.0 build sphinX v1d-devИ ти си на china rom, така ? И јас потврдвам дека немам никакви багој и алармо стално ме буди![]()
Кажи ми у билд што ти пишува
Т.е вака имаше кинески апликации?
Аха... ти го имаш скроз кинескиот...
Аха... ти го имаш скроз кинескиот...
Јас го имам истиов билд само подсреден... избришани кинеските работи и некои ситни модификаци...
За кој конкретно? Најчесто да.Има ли AOSP базирани firmware-и за Xiaomi телефониве?
неофицијален е мислам. јас ми почекал на официјален деновиве ке искочиАко е добар 7.1 глобалниот тогаш се префрламе на него![]()
има за сите скороИма ли AOSP базирани firmware-и за Xiaomi телефониве?
Има.. Од утре@the_maker
Стигнаа ли нормални заштитни стакла за Mi4c?
Си ја огребав фолијава со гаден најгаден кључ на светов, па ме нервира
Или ако имаш иста оваква фолија, нилкин.
Фала![]()
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден