Тоа се случува кога некој додава непотребни работи во својот пост.На се му дадовте коментар, само што телефон да земе, не. Јас би зел Микс 2с
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Напоменав Германија зашто не сум мкд не да се фалам.Тоа се случува кога некој додава непотребни работи во својот пост.
Можеше да си праша нормално што имал, каков телефон да земе, не мораше да се спомнува Германија и дали ќе зима телефон со наследство од тетка му или со плата.
Учам секој ден на телефонот имав ДуоЛинго научив така Норвешки, требаше таму да идам али нема работа како тука.Ok, ama odma fakaj jazik, i baraj podobra rabota. Inace vaka ke zagines za bespaari.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Кликбејт е. Нема да го направат, само го патентираат.
РАДИОАКТИВНИ бе. Абе џоа ураниум и полонониум имаат внатре. Да не се знаело да се преведе. Али како наслов е тоо.
Треба да му направиш еден формат преку рековери. Ќе се стабилизира. Кај мене вади од 6-8 часа СОТ, зависно како го користам.После апдејт на 9ка на Mi A1 ептен брзо се троши батеријата. Преку ноќ порано едвај 1-2%,а сега околу 10% и порано вадев 7-8 часа сот и полнење на два дена, а сега се намали на 5-5.5 часа и полнење на еден ден.
Кај сите е вака со новиот апдејт?
После апдејт на 9ка на Mi A1 ептен брзо се троши батеријата. Преку ноќ порано едвај 1-2%,а сега околу 10% и порано вадев 7-8 часа сот и полнење на два дена, а сега се намали на 5-5.5 часа и полнење на еден ден.
Кај сите е вака со новиот апдејт?
Треба да му направиш еден формат преку рековери. Ќе се стабилизира. Кај мене вади од 6-8 часа СОТ, зависно како го користам.
Испратено од Mi A1 преку IT.mk форум апликација
Не е исто. Треба да направиш wipe data/cache.Нели е исто со Master Reset/Reset од phone settings?
Полека малце. Ај покористи го некој ден. Ем системот да си се среди сам по себе, ем да собере доволно податоци.Се среди не троши толку брзо, ама кога отидов да видам колку има сот ми покажува battery usage isn't available
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Остави малку време после инсталациите и апдејтите на системот да се стабилизира телефонот, ако се јавува проблемот или продолжи да биди нереспонзивен однеси си го на проверка назад в продавница...Да ве прашам, на потполно нов redmi s2 купен од нептун во првите неколку часа користење екранот почнува да замрзнува односно не работи "тачот". После hard reset телефонот работи океј но по некое време се случува истото. Дали некој имал ваков проблем со овој моделПогледнете го атачментот 71948
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 20m Gray Secomp, 21.99.0120-20
516,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI G27i (2026), 1920x1080, IPS, 200Hz, Freesync Premium, HDR400, HDMI, DP, Black, P27FDA-RGGL
7.830,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден