GMMK PRO со lubed Glorious Panda switches, GPBT keycaps, Glorious Nebula cable и wooden wrist rest - Onyx.
Естетски неодолива, изненадувачки тешка, со убав аудио-фидбек.... но сепак ми недостасува Numpad-от.
Погледнете го атачментот 100358
www.galerija.com.mk
Јас прво сакав ваква да купам ама купив Mеханички тастатури![]()
Redragon Vishnu K596 RGB Wireless/Wired Mechanical Gaming Keyboard - Galerija
Redragon Vishnu K596 RGB Wireless/Wired Mechanical Gaming Keyboard Тастатурата е специјално дизајнирана за FPS и MOBA плеери.www.galerija.com.mk
дечки мала помош мислење за тастатурава, искуства ја користел некој ?
www.galerija.com.mk
Си купи? Создравје да си се служиш. Иначе пудинг кикепс во Нексио барај ...Дечки мала помош сакам да ставам pudding keycaps треба нешто посебно да барам како модели, има негде низ мкд или треба да барам по интернет некој предлог
*Конкретно се работи за
![]()
Redragon KumaraRGB K552 Mechanical Gaming Keyboard - Galerija
Redragon KumaraRGB K552 Mechanical Gaming Keyboard - Galerijawww.galerija.com.mk
Си купи? Создравје да си се служиш. Иначе пудинг кикепс во Нексио барај ...
Поздрав..
Ко ќе добиеш одговор, пушти абер. И мене не ми се чека 3 месеци од АлиЕспрес за pudding keycaps.да да земав се одлучив за оваа дека оваа е TKL (tenkeyless)
прв пат користам механичка и топ е (не знам мене воопшто не ми сметаат плавите switch-еви)
им пишав на Нексио и чекам одговор дека ради празнициве не работат и си викам чек успат да прашам да не има и на други места
Здраво дечки, ако може мала помош во однос на избор на механичка тастатура. Се одлучив за mini (60%) тастатура и од тоа што гледам кај нас има неколку модели но се мислам помеѓу Razer Huntsman Mini (ја има во Анхоч) и Ducky One 2 Mini (ја има во Нексио). Главна намена за тастатурата е гејминг/куцање код. Ваше мислење?
Здраво дечки, ако може мала помош во однос на избор на механичка тастатура. Се одлучив за mini (60%) тастатура и од тоа што гледам кај нас има неколку модели но се мислам помеѓу Razer Huntsman Mini (ја има во Анхоч) и Ducky One 2 Mini (ја има во Нексио). Главна намена за тастатурата е гејминг/куцање код. Ваше мислење?
Сигурен си дека сакаш без навигациски дугмиќи (left, right, up, down)? Ја имам Даки и е одлична, цврста е, убаво склопена, скроз е премиум филингот.
Од овие две, Даки.
Погледнете го атачментот 100409
Мал upgrade.
KBDfans PBT XDA dye-sub keycaps
Има огромна разлика во споредба со тенките ABS капачиња.
Anhoch PC Market Online - Keyboard Glorious Modular Mechanical RGB Compact
Можеш во Капитол да ја пробаш на лице место.
Sent from my M2007J17G using Tapatalk
Подобри во што?Бев во Anhoch Premium и пробав од Glorious модуларна тастатура, искрено, за тие пари има многу други тастатури (дури и поефтини некои) што се многу подобри (барем според мое мислење).
Подобри во што?
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH FSTYLER FG35CS, White, FG35CS Plus
520,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден