Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Lycamobile

Статус
Затворена за нови мислења.

Gligorov

hello world
25 февруари 2021
116
130
Доколку е активно автоматско обновување, автоматски се продолжува за 30 дена и ви наплаќа по тарифа за 1 месец.

Ts011

user
31 март 2020
1.439
1.099
Доколку е активно автоматско обновување, автоматски се продолжува за 30 дена и ви наплаќа по тарифа за 1 месец.
Da
Мислењето е автоматски споено:

Обновено. Цела година раат :)
Toa i ti napomnav,samo da pomine posledniot den,sega od denes pisisi potsetnik 360denovi, si raat

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
860
Најново лудило од Лајка: одете и извадете си од секаде нови картички. Од Комерцијална ме известија дека им бил хакиран системот на Лајка и украдени податоци за картички, па они превентивно ги блокирале картичките! Лудница!!!

Ts011

user
31 март 2020
1.439
1.099
Најново лудило од Лајка: одете и извадете си од секаде нови картички. Од Комерцијална ме известија дека им бил хакиран системот на Лајка и украдени податоци за картички, па они превентивно ги блокирале картичките! Лудница!!!
.?komplet site karticki blokirani.?
Ako e taka mozes da se javis 1212 i da ja izbrisat kartickata ...

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
860
Што е важно дали ќе ја избришат они, кога некој хакер веќе ги има податоците! Работата картичката да е нефункционална, а не дали Лајка ја има!

Ts011

user
31 март 2020
1.439
1.099
Што е важно дали ќе ја избришат они, кога некој хакер веќе ги има податоците! Работата картичката да е нефункционална, а не дали Лајка ја има!
Ok,ne svativ od odma...ama taka ako ima transakcii so kartickata ke stasa na mBank vednas za transakcii ..ali ok, dobroe da se znae....
Informacijata e od KB.?

Последна промена:

Ts011

user
31 март 2020
1.439
1.099
Prijaveno vo KB, i vo Lyca od komercijalna vikaat ako sakate da blokirame odreden period mejgunarodni transakcii,a inaku nikoj ne prijavil problem....
Od 0791212 vikaat vie ste prv sto prijavuvate, vikaat inaku septemvri 2023,bese toa ama vo Uk.

TexasUS

user
25 февруари 2017
1.333
1.353
И ја имам плаќано од КБ картичка ама немам никакво инфо од нив добиено.

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
860
И на телефон и во експозитура збореше тој со колеги и во двата случаја ми го кажаа истото и веќе поднесоа за нова картичка.

Ts011

user
31 март 2020
1.439
1.099
И на телефон и во експозитура збореше тој со колеги и во двата случаја ми го кажаа истото и веќе поднесоа за нова картичка.
Mene pak drugo mi kazuvaat,na 023296800,prijaviv pobaraa podatoci od mene i debitnata,proverija i mi kazaa posledni 5 transakcii, dopolnitelno mi preporacaa i pod 2000mkd,da bara pin,a za plajkajne nadvor od MK, da bide so Otp po sms ili email,(bilo koja suma)i nisto povejke od toa...
Na 0791212,vikaat deka prv sum prijavil vakvo nesto ...

Qwerty29

hello world
21 септември 2021
126
106
ГостиJар
Mene pak drugo mi kazuvaat,na 023296800,prijaviv pobaraa podatoci od mene i debitnata,proverija i mi kazaa posledni 5 transakcii, dopolnitelno mi preporacaa i pod 2000mkd,da bara pin,a za plajkajne nadvor od MK, da bide so Otp po sms ili email,(bilo koja suma)i nisto povejke od toa...
Na 0791212,vikaat deka prv sum prijavil vakvo nesto ...
Некој некого мамиТ.

marv

poweruser
5 октомври 2007
5.868
5.582
Nebe drugari,zosto mamejne,no ako se slucilo so 2-3 -5 slucai ne znaci deka kaj site e taka,jas se javiv i KB,i Stb nemaat vakvo info...
Лажат и едните и другите. Тутунска знае веќе 1 месец наназад и активно ги блокира обидите од по 1цент или 1 дилар/еуро. Имс и на редит, и на неколку други места по нет. Налозите за плаќање доаѓаат исто од неколку хакнати виртуални посови низ светов.

Sent by ME using Tapatalk

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
860
Види, ако во иста банка на еден му кажуваат да му се издаде нова картичка, а на друг дека првпат слушаат, лудилото е уште поголемо!!

А пробавте да направите онлајн плаќање/купување на било што? Јас така всушност дознав - не можев да платам/купам ништо.

Ts011

user
31 март 2020
1.439
1.099
Види, ако во иста банка на еден му кажуваат да му се издаде нова картичка, а на друг дека првпат слушаат, лудилото е уште поголемо!!

А пробавте да направите онлајн плаќање/купување на било што? Јас така всушност дознав - не можев да платам/купам ништо.
Imam od ali, stasuva sms, deka so taa debitna xxxxx karticka e izvrseno plajkajne suma datum/iznos zavisi €/$ ...

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.824
4.036
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO

Слично ми се деси и мене пред 2 недели со картичка од стопанска (интернет виза) не можев да платам на А1, ама пак помина картичката од тутунска

Ts011

user
31 март 2020
1.439
1.099
Слично ми се деси и мене пред 2 недели со картичка од стопанска (интернет виза) не можев да платам на А1, ама пак помина картичката од тутунска
Ist problem imav so Stb, so a1 i evn,3-4 dena ne mozev da platam, se javiv i vo a1 i vo evn, od a1 soopstija deka imaat problem so mojA1 app, od Evn deka komplet sistemot za naplata ke go menuvale i nekolku dena nema da raboti ....
Toa ne go smetav za hakerski napad ili za block od Stb.

Bosilka

read-only
3 јуни 2024
1
0

И мене ми се случи истово денес.
Сакав нешто да платам (комерцијална) и трансакцијата беше одбиена,као надминат е дневен/периодичен лимит.
Отидов во КБ, ми образложија дека истово се случува деновиве на многу корисници на Лајка. Се издаде барање за нова картица која ќе биде готова за една седмица.
А од Лајка ми велат, прва сте со вакво искуство.
Што може да биде, како понатака.. искуства некои ве молам

TexasUS

user
25 февруари 2017
1.333
1.353
Исто и ја пробав сега, ми ја одбива а претпоставувам и зошто…

kosmos78

lurker
9 јули 2023
773
860
А да им опнеме на Лајка една претставка во Агенција за заштита на лични податоци за да мораат да сменат и да можам кога сакам да тргнам картичка! Што викате, вака здружно?

Ts011

user
31 март 2020
1.439
1.099
А да им опнеме на Лајка една претставка во Агенција за заштита на лични податоци за да мораат да сменат и да можам кога сакам да тргнам картичка! Што викате, вака здружно?
A moze i site (povejke 20 barojcina 1212..!)da prijavime kako sto e stom ne zacuvuvas auto bundle,kartickata voopsto da ne ja zacuvuva, plajkas paket i kraj posle 12m,mozi so druga ke platis itn,nebitno... Bitno da ja nema vo platen sistem.
A isto i vo agencija za podatoci da se proba(mada imav slucaj odamna od tamu mi kazaa deka toa nese podatoci licni moi tuku na koristejne odredeni broevi koi se od bankata a bankata migi dava na koristejne mene) ...

JamesKirk

poweruser
12 февруари 2015
3.824
4.036
Струга
www.facebook.com
JamesKirk's setup  
Processor & Cooler
i3 1315u
Motherboard
ASUS
Storage
WD SN5000S 512gb + Samsung QVO 870 1tb
RAM
16GB
Video card
Intel UHD Graphics
Mouse
MSI
Keyboard
Genius
Monitor
Samsung LS24C310EAUXEN
OS
Windows 11 PRO
Очигледно дека проблемот е во лајка, па треба да си го средат.

Ts011

user
31 март 2020
1.439
1.099
Очигледно дека проблемот е во лајка, па треба да си го средат.
Problemot ''ako e '' nema da go sredat bidejki na istata platforma plintron rabotat sekade +20drzavi samo za nas ne menuvaat 100%,bidejki imav Uk,broj isto bese i na Uk app, kartickata stoi/ama kako da kazam stoi ama nee vo funkcija! ako kliknis auto bundle togas stoi cela so site podatoci, bidejki na odreden datum na 30dena,sam se obnovuva paketot sto si go imas a po Eu, 30 dena paket se poeftini od long term 12m,paketite pa 90% taka koristat,ili sekoj mesec si menuvaat dr, paket sto im odgovara...
No ako povejke od nas prijavat mozat da napravat ako ne kliknes auto obnova kartickata da nese vnesuva voopsto.! toa e vozmozno ...

Статус
Затворена за нови мислења.
членови онлајн
мислења
теми
членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно