naj jaka e i ke ostane diablo 2Малку да не ја претера пријателе.![]()
naj jaka e i ke ostane diablo 2Малку да не ја претера пријателе.![]()
Koja e појака? xD xDМалку да не ја претера пријателе.![]()
како е спрема 3ката? кажи ми дека е полоша, се мислам дали да истресам 70 евра на гладно срце
Најјака досега од сите.како е спрема 3ката? кажи ми дека е полоша, се мислам дали да истресам 70 евра на гладно срце
лажеш.багосана ли е сеа за сеа? на шо ја играш?Најјака досега од сите.
Играта е ужасно багосана,чекаш по 40 мин за да играш,и играш 5 мин и крашува,ја палиш и пак чекаш 30 мин за одново сервер да закачи и да почнеш да играш,по ужасно нешто од игра немам видено до сега.Не ја симнувај ич моја препорака бетава.лажеш.багосана ли е сеа за сеа? на шо ја играш?
глеам беспари е бетата на xbox сеа ке ја симнам![]()
![]()
Погрешно читаш,никаде не пишав сервер баг,него дека играта има багови,кај што чекаш 40 мин сервер да закачи,влагаш у играта и по 5 мин крашува,и све од почеток,нови 40 мим додека сервер пак да закачи.Не знам од кога проблем со сервер се нарекува баг...
готово ја симнав векеИграта е ужасно багосана,чекаш по 40 мин за да играш,и играш 5 мин и крашува,ја палиш и пак чекаш 30 мин за одново сервер да закачи и да почнеш да играш,по ужасно нешто од игра немам видено до сега.Не ја симнувај ич моја препорака бетава.
Јас играв early beta, немаше краш неколку сати.Погрешно читаш,никаде не пишав сервер баг,него дека играта има багови,кај што чекаш 40 мин сервер да закачи,влагаш у играта и по 5 мин крашува,и све од почеток,нови 40 мим додека сервер пак да закачи.
ја играв неколку саати денес на xbox, никаков баг не сретнав ни па падна играта. И баш е добра, 90 посто исти гејмплеј како 3ката. на сервер влегува за помалце од минута со пуштен крос плејПогрешно читаш,никаде не пишав сервер баг,него дека играта има багови,кај што чекаш 40 мин сервер да закачи,влагаш у играта и по 5 мин крашува,и све од почеток,нови 40 мим додека сервер пак да закачи.
ако ја симна од добар торент сајт сигурно има коментари од др луге. прочитај види дали го има некој истиот проблем и решениеДали некој ја игра Atomic Heart од DODI репакот? Ја пробав на саат време ама константно крашува на рандом места. Не знам дали е до кај мене или да чекам боље верзија.
Дали некој ја игра Atomic Heart од DODI репакот? Ја пробав на саат време ама константно крашува на рандом места. Не знам дали е до кај мене или да чекам боље верзија.
После 2ката падна Диабло серијлот, не гледам у 4ката подобривање скоро ми е иста ко 3ката со ситни модификации.Koja e појака? xD xD
Зошто 70 евра да им даваш? 1 ден после release сечам муда дека ќе ја има за 40 евра по страниве од каде се купуваат игри на попуст.Diablo 4 - Ја пробав во off peak време немаше никаков проблем немав ниту еден краш играв околу 7 саати и секако preorder се зема![]()
Тко је луд нека верује. Можеби ќе има некој 5% преку сила попуст, ама за 40 евра, ќе почекаш.Зошто 70 евра да им даваш? 1 ден после release сечам муда дека ќе ја има за 40 евра по страниве од каде се купуваат игри на попуст.
За то можи да сонваш, blizzard игрите немаат 3rd party resell. Не сум видел Diablo 3,WC3 Reforged или било кој други досега.Зошто 70 евра да им даваш? 1 ден после release сечам муда дека ќе ја има за 40 евра по страниве од каде се купуваат игри на попуст.
Моментално, НЕИЗЛЕЗЕНА е поќе од 10 евра поефтина зa pre-purchase:За то можи да сонваш, blizzard игрите немаат 3rd party resell. Не сум видел Diablo 3,WC3 Reforged или било кој други досега.
Сигурно си помешал со activision call of duty.
Јас digital deluxe edition ја имам, таа верзија вреди најмногу од другите.
Моментално, НЕИЗЛЕЗЕНА е поќе од 10 евра поефтина зa pre-purchase:
Погледнете го атачментот 124121
Сум купил одовде 10 игри сите без проблем.
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, White, CH-931G001-WW
6.750,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден