јас би се заангажирал малку за поквалитетен Микрофон...
Ма Паци е крив.Јебана лаптоп тастатура :/
За Бобо збори.Тоа беше заклучокот, ама на колегата твој тој заклучок му го заеба денот, т.е. не денот, може да се каже месецот, па и годината. Значи буквално уште малце што не се расплака дека не го оценил со 10-ка Марко, па кога збореше како кај него на работа кога го гледал, се гледало дека иПхонето било нешто посебно. Па како нема да се гледа, кога грото од луѓето се со андроиди од 100е? нека го спореди со Mate 10, LG V30, или N8, и да видиме после кој ќе изгледа уникатно, или ќе двои.....буквално се украдоа од андроид хај енд уредите оваа година, и добија продукт што бил наводно најдобар, lol.
Поздрав за тебе што објасни дека не е фер да се споредува ios со кастом скинови, тој дел е за почитување, другиот дел од емисијата беше hijack - неуспешен обид да се крене во облаци еден обичен бета уред од страна на твојот колега.
Ќе ја аплоадирате последната епизода на јутјуб?
Ја имаш на твич што ќе ти е Јутјуб.
Ја има на фб а јутуб увек ќе касни дур Паци има женска.
Паци фатил женска.. ајде на бобо дс му наместиме нешто сеа
Sent from my iPhone 7
Лајна се Ипхоне! Еден ден кога ќе си купиш Самсунг ќе научиш што е телефон.не се луди да канат гости за андроид во емисија, да си ја расипат репутацијата. Само ипхоне братууу.
врска нема, глумецот и данко пред емисија го спремаат.Свака част за Бобо. Колку познавање и информации има за гејминг. Респект
Sent from my iPhone 7
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
CASE LIAN LI E-ATX/EEB LANCOOL 217 INFINITY RGB Mid-Tower w/ Tempered glass, 2x170mm, 1x140mm ARGB, w/850W Seasonic Gold Fully Modular, Black, LANCOOL 217 INF + 850w
15.340,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден