Не, само гирото му е од Солун.
П.С. Појма нема, само онака сум досетлив
Купен од Германија од Сатурн и да одлично погоди дека само гирото е од Солун
Не, само гирото му е од Солун.
Go baram telefonceto po firmive kaj nas nikade go nemaНе, само гирото му е од Солун.
Go baram telefonceto po firmive kaj nas nikade go nema
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Само сликиве некако матни се!. Ставај одма GCam за А3Xiaomi Mi A3-Сликано на ауто
Матни?кај виде матни жити се,ги гледав 10 пати.Немам ставено Gcam,ке ставам.Само сликиве некако матни се!. Ставај одма GCam за А3![]()
Мислев на шумМатни?кај виде матни жити се,ги гледав 10 пати.Немам ставено Gcam,ке ставам.
Извини малку за офтопик, леќата назад најверојатно претпоставувам е малку нечиста шо вади ваков lens flair или и со чиста леќа е вака?Xiaomi Mi A3-Сликано со Night Mod Gcam
Погледнете го атачментот 79754 Погледнете го атачментот 79753 Погледнете го атачментот 79752
Ја немам чепкано камерата,освен ако несвесно сум ја измрсил,али мислам дека толку му е снагата за навечер.Извини малку за офтопик, леќата назад најверојатно претпоставувам е малку нечиста шо вади ваков lens flair или и со чиста леќа е вака?
Едит: за на првата слика е прашањево
Пси фала ти,ме потсети да кажам нешто,што тука го немам кажано.Порано сите знаете дека често сликав кафе,баш на истата тераса од ист агол,во различни чаши сликав,и добив понуда од Нескафе да сликам секој ден,по една слика за нив,секако за тоа добивав,кога кеш,кога компензации кафе,многу мои пријатели го знаат тоа,но поентата не ми е тука,да добијам нешто,него ми остави јак впечаток и од тогаш почнав да ја сликам зградата навечер,со сите телефони што ке ги имам.Фала на потсета уште еднаш Пси,ми врати убави спомени.Само да го пофалам @DaVoRkNe, Те молам со сите телефони сликај ја зградата навечер од ист агол/локација, да имаме референци. Јас почнав од скоро да го праам тоа.
Не треба Дрварчето имам 3 стана фалаАко продолжиш да ја сликаш зградата, можи стан да ти дадат...![]()
Ако можеш направи една фотка со 48мп да видиме?!.Xiaomi A3-Сликано со 2x зум
Важи само ке треба да ја закачам некој сајт зашто се по 20мб.Ако можеш направи една фотка со 48мп да видиме?!.
Важи само ке треба да ја закачам некој сајт зашто се по 20мб.
Испратено од Mi A3 преку IT.mk форум апликација
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден