TodoT
hello world
Мирен бе ееејСледно што се чека да стигне.![]()
Мирен бе ееејСледно што се чека да стигне.![]()
Токии нашМирен бе еееј![]()
fala na odgovot toa i mislev poso ednas imav leak vo dzeb ova bubble glasov mi se cvikna mi istece rekov da ne se ostetil nesto modov poso sea se soocuvam i koristam rba vo za prince tankov i zatoa so orginalnite coili si vozi bateriive i modot gi zemav vo germanija od store direktno i modot e pod steamax@VApeVape Сосема нормално се однесува модот, VTC6 не се некои снагатори, повеќе се за големиот капацитет, а тоа 30% може веќе да се смета дека е при крај, зависи како пресметува модот и дали се избалансирани батериите (тој може да ги полни избалансирано, но поради разлики во нив едната да се празни побрзо, па да е помалку од 30%). Не мора да е точен приказот на дисплејот на наполнетоста на батериите, односно тој е точен во мирување, но кога пуцаш, модот детектира дека едната или двете батерии паѓаат под безбедна вредност (а тоа е лесно да се постигне при 80 вати/0,22 оми/30%) и те заштитува од катастрофа со батериите.
Уште и ако батериите не се оригинал или се втора/трета класа или се долго работени... Не можат да постигнат.
Тоа што кога ќе намалиш се однесува релативно нормално ми е показател дека е се` во ред со модот, а дури ни тогаш не ја дава зададената струја затоа што нема од каде да ја даде.
За жал, тешко е да се набават квалитетни батерии во моментов.
inaku bat i modot se 2 mesecifala na odgovot toa i mislev poso ednas imav leak vo dzeb ova bubble glasov mi se cvikna mi istece rekov da ne se ostetil nesto modov poso sea se soocuvam i koristam rba vo za prince tankov i zatoa so orginalnite coili si vozi bateriive i modot gi zemav vo germanija od store direktno i modot e pod steamax Погледнете го атачментот 68501
Испратено од HUAWEI VNS-L21 преку IT.mk форум апликација
fala na info znam deka e smok deka e taka brendiran ok e zadovolen sum cisto prasanje mi bese radi rba/to vo slucajot imam oprema za telefoni i elektronika ke go iscistam sredam fala ti na info pozdrav i sekoe dobroТие само го брендираат под свое име, инаку модот е Смок, сигурно знаеш.
Не исклучувам и да има влијание истеченото, или да ќе да има во иднина. На пример, го зголемува отпорот во некоја точка или го намалува. Би било добро да се провери и исчисти, ама како... Ако не си сигурен или немаш алат, можеби во некоја мобилара, да го отворат и исчистат со алкохол.
Ендура Т18 двојка. :hay:
Најпозитивно е што ги користи истите глави како кецот, значи препознаваат дека во нив е магијата :hay: и уште некое време ќе ги има да се купат.
Малку е подолга, со малку поголем капацитет на батерија (1300 mAh), што веќе најверојатно може да истера еден ден. Има airflow control и wattage control, и двата ограничени поради конструкцијата на главата (првиот затоа што воздухот оди низ конекторот, а вториот да не ја изгори) и по мое мислење подобро да не ги ставале, само ќе ги збунат почетниците а нема да направат разлика, но добро.
Другото се ситни козметички разлики и магнетно капаче за дриптипот што гарантирано ќе се изгуби во првите неколку дена.
Се` уште мислам дека старата е подобра, но веројатно ќе ја discontinue-ираат, па може и оваа.
Нешто 26650 се наоѓа?
Ким КардашианНешто 26650 се наоѓа?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Силикон чуда праиНе е вредна за внимание!
![]()
Јуначко срце не можеше да се воздржиПињаууу...
Јас порачав 4батерии LG INR18650-HG2 3000mAh - 20ANKON е пак во игра со уште поевтин шипинг (без тракинг).
ПАМЕТ у глава!
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, White, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001531
6.610,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F2A SS-IPS, 1ms, 240Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
7.490,00 ден
PROJECTOR CEILING MOUNT ESTILLO C718, 530mm to 1410mm, max.13.6KG, White, 108786
2.850,00 ден
PHONE CAR HOLDER XTROBB 20384
420,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден