TodoT
hello world
Мирен бе ееејСледно што се чека да стигне.![]()
Мирен бе ееејСледно што се чека да стигне.![]()
Токии нашМирен бе еееј![]()
fala na odgovot toa i mislev poso ednas imav leak vo dzeb ova bubble glasov mi se cvikna mi istece rekov da ne se ostetil nesto modov poso sea se soocuvam i koristam rba vo za prince tankov i zatoa so orginalnite coili si vozi bateriive i modot gi zemav vo germanija od store direktno i modot e pod steamax@VApeVape Сосема нормално се однесува модот, VTC6 не се некои снагатори, повеќе се за големиот капацитет, а тоа 30% може веќе да се смета дека е при крај, зависи како пресметува модот и дали се избалансирани батериите (тој може да ги полни избалансирано, но поради разлики во нив едната да се празни побрзо, па да е помалку од 30%). Не мора да е точен приказот на дисплејот на наполнетоста на батериите, односно тој е точен во мирување, но кога пуцаш, модот детектира дека едната или двете батерии паѓаат под безбедна вредност (а тоа е лесно да се постигне при 80 вати/0,22 оми/30%) и те заштитува од катастрофа со батериите.
Уште и ако батериите не се оригинал или се втора/трета класа или се долго работени... Не можат да постигнат.
Тоа што кога ќе намалиш се однесува релативно нормално ми е показател дека е се` во ред со модот, а дури ни тогаш не ја дава зададената струја затоа што нема од каде да ја даде.
За жал, тешко е да се набават квалитетни батерии во моментов.
inaku bat i modot se 2 mesecifala na odgovot toa i mislev poso ednas imav leak vo dzeb ova bubble glasov mi se cvikna mi istece rekov da ne se ostetil nesto modov poso sea se soocuvam i koristam rba vo za prince tankov i zatoa so orginalnite coili si vozi bateriive i modot gi zemav vo germanija od store direktno i modot e pod steamax Погледнете го атачментот 68501
Испратено од HUAWEI VNS-L21 преку IT.mk форум апликација
fala na info znam deka e smok deka e taka brendiran ok e zadovolen sum cisto prasanje mi bese radi rba/to vo slucajot imam oprema za telefoni i elektronika ke go iscistam sredam fala ti na info pozdrav i sekoe dobroТие само го брендираат под свое име, инаку модот е Смок, сигурно знаеш.
Не исклучувам и да има влијание истеченото, или да ќе да има во иднина. На пример, го зголемува отпорот во некоја точка или го намалува. Би било добро да се провери и исчисти, ама како... Ако не си сигурен или немаш алат, можеби во некоја мобилара, да го отворат и исчистат со алкохол.
Ендура Т18 двојка. :hay:
Најпозитивно е што ги користи истите глави како кецот, значи препознаваат дека во нив е магијата :hay: и уште некое време ќе ги има да се купат.
Малку е подолга, со малку поголем капацитет на батерија (1300 mAh), што веќе најверојатно може да истера еден ден. Има airflow control и wattage control, и двата ограничени поради конструкцијата на главата (првиот затоа што воздухот оди низ конекторот, а вториот да не ја изгори) и по мое мислење подобро да не ги ставале, само ќе ги збунат почетниците а нема да направат разлика, но добро.
Другото се ситни козметички разлики и магнетно капаче за дриптипот што гарантирано ќе се изгуби во првите неколку дена.
Се` уште мислам дека старата е подобра, но веројатно ќе ја discontinue-ираат, па може и оваа.
Нешто 26650 се наоѓа?
Ким КардашианНешто 26650 се наоѓа?
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Силикон чуда праиНе е вредна за внимание!
![]()
Јуначко срце не можеше да се воздржиПињаууу...
Јас порачав 4батерии LG INR18650-HG2 3000mAh - 20ANKON е пак во игра со уште поевтин шипинг (без тракинг).
ПАМЕТ у глава!
USB Flash Drive Type-C 256GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/256GB
1.480,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
TABLET AMAZON KINDLE KIDS 2024 6" 16GB 11th Gen, Unicorn Valley
7.950,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/BLUE NBL-HRO-PU-BBL
32.990,00 ден