@MikickoHC
Така и си мислев.
Така и си мислев.
Само кратко за нив:РЕСПЕКТ!@Metuzalem и @krema, секогаш кога ни е потребен совет од научните кругови сме почестени со било чиј и да е одговорот. За нас и двата се валидни 100% за да може да постапиме по препораките.
Колега,користам обични СС или Кантал UD и Howing ама не користам ТЦ на СС и се си е во ред. Сега неможам да сконтам имам 2 котура Алиен жица во кој средината е Кантал а таа горе во што е обмотана средината е СС.Во што се разликуваат жиците за мотање? Купив кантал од амбрела и истиот ми има некој чуден метален мирис при првите вејпови. UD канталот нема таков мирис. Значи ете една разлика.
Дали некоја жица трае подолго а некоја пократко? Како различен квалитет на жица се разликува во арома т.е. вејп ако ги отстраниме факторот мирис или вкус на метал.
Се обидувам да знам зошто се вели дека некоја е одлична жица. Дали при TC кај SS има разлика колку добро ќе ја погодува температурата.
И за крај дајте пример за екстра добра жица со некој линк од кај може да се нарача.
Никаде не пишав дека го продавам..Ќе стои за резерва..Поздравколку му бараш јас да ти го купам?
Испратено Од Централна Македонија
сега рокни ја оваа доле и вејп да веј.И Cutwood дојде во нашето маало. Ама соленоко.![]()
Го има тука да се купи?
Мислев на нашето маало.Го има тука да се купи?
Е интересна само е преценета. Шиша микс е ОК и ова што го кажа. Мангото ми се свиѓа како арома ама ми се згрози тоа нивното.Некој да не има пробано од Чадорче ? Umbrella Premium Pina Colada 30ml-Е-цигари ми изгледа многу интересноа и баш ме занима ккако им е со ВГ/ПГ
NB 2-SCREEN MONITOR FOR LAPTOP 15.6" EXTRALINK T01, IPS FULLHD,USB TYPE C&MINI HDMI
20.230,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD RED PLUS NAS 5400RPM 128MB 24x7 SATAIII WD40EFZZ
11.650,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден