Ти со “пионерската“ плати сега?Ако си со пејонир
Со неа, даТи со “пионерската“ плати сега?![]()
Среди си ги тие работи, најдобро е адресата во PP да ти е иста со адресата на која што нарачуваш.адресата не ми е ажурирана, на пепел имам акаунт.
Можеби трансакциите одат побавно со пионерската, би требало до утре да е извршена трансакцијата.Со неа, да, ама незнам колку ќе чекам.
Ја да си кажам што да очекуваат, да не испадне после леле многу течност ми оди^ Реклама (или анти-реклама?) за дробно. :hay:
Svi sastojci naših baza se proizvode u EU zemljama, VG u Češkoj, PG u Nemačkoj i Nikotin naravno u Švajcarskoj.
Секоја пратка е вг од едно а пг од друго произвотство,различна земја на потеклоСе' уште неам пробано ВГ и ПГ од Умбрела.
Може луѓе што пробале тука да споделат искуство?
Колку блиску е со квалитетот до оние на Молин од порано и сега со Инавера ВГ и ПГ од Аромашите?
Оваа недела конечно ги пробав на Инавера од Аромашите и мислам дека се одлична замена за Молин тубите, дури ВГто е потечно дека има 5% вода, што ми одговара.
Ама гледам дека Умбрела има атрактивни цени за ВГ и ПГ, така да ми треба искрено мислење пред да одам со 3 туби од Аромашите.
Ако треба и ВИП ќе им станам на Умбрела за додатниот попуст, ако се топ суровините.
[ЕДИТ] Сега прочитав:
MICROPHONE ELGATO WAVE 3 BLACK, 10MAB9901
11.280,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
MOUSE RECEIVER USB A4TECH, for A4TECH/F-STYLER, Black, RN-10D
320,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480