Што понуда?Вчера ми стаса интересна понуда на смс но сајтов некако не им работи да ја погледнам... им пишав емаил сеуште нема одговор. Изгледа најголема мака им е сајтов хахаха
Додека работи сајтот види ја хахаха инаку веќе направив upgrade. Пишав и за Хром дали има... одговор "наскоро"Што понуда?
Реално би сакал да знам кај имаат достапност, глупо ми е да ги прашам дали во Хром ќе имаат во блиска иднина, претпоставувам не се замараат со оваа населба![]()
Да. Ми стигна СМС пред неколку дена.1099 ден за 350/350.
Дали е ова новата понуда?
Само да не е лимит 100 гига1099 ден за 350/350.
Дали е ова новата понуда?
Јас направив upgrade од 200/200 на овој пакет, нема лимит воопшто.Само да не е лимит 100 гига![]()
Кој сервис го користат за телевизија? ReplayTV?Од пред некој ден ги пуштија арена спорт каналите
офф топик, како или каде можам да пробам ReplayTV?Кој сервис го користат за телевизија? ReplayTV?
Кабелнет | Пакет Услуги - 7 дена тест имаш, а потоа за да ги користиш мораш догоовор на 24 месеци, според пакетот од десно како што гледам.офф топик, како или каде можам да пробам ReplayTV?
Не мрда од 900 повеќе.... изгледа не знаат да стават лимит.. пакет 350. Кај други како е или нема лимит? Хахахха
Почетен број од каде се редат низа на броеви.Што е 100 не разбеав?
Ако е вака, да го уплатам најефтиниот пакетНе мрда од 900 повеќе.... изгледа не знаат да стават лимит.. пакет 350. Кај други како е или нема лимит? Хахахха
Прашував нешто на темава, па најдов информација во меѓувреме. Не значи ништо бројкава.
На traceroute се гледаат ИП адресите и дека користат линк од SoftNET, искрено не знам кои се тие и можда до нивниот сервер за тестирање не е ограничена брзината. Како е према други сервери?Не мрда од 900 повеќе.... изгледа не знаат да стават лимит.. пакет 350. Кај други како е или нема лимит? Хахахха
Softnet, e mislam za mejgunaroden internet odnosno nadvor od mk konekcija, kako sto ima telekom/a1/neotel i drugi...На traceroute се гледаат ИП адресите и дека користат линк од SoftNET, искрено не знам кои се тие и можда до нивниот сервер за тестирање не е ограничена брзината. Како е према други сервери?
Кај мене горе долу таа брзина е и на други сервери. Локал со друга локација исто што се на датаком оди 950Mbps фајлови, иако другата локација има лимит 100/100 а јас 300... кај мене нема лимит (оди над 300 секогаш) кај нив има 100/100 кон надвор. Чудно, но да не заречум нек остане вака...На traceroute се гледаат ИП адресите и дека користат линк од SoftNET, искрено не знам кои се тие и можда до нивниот сервер за тестирање не е ограничена брзината. Како е према други сервери?
STREAM DECK STUDIO ELGATO, x32 LCD keys, 2 x 360° encoders, Rack Mount, 10GBO9901
59.260,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD Naruto Shippuden - Itachi Uchiha XL, 900 x 420 x 3, FNRMPSPEED24ITCXL
1.550,00 ден
GAME SONY PLAYSTATION 5 Slim Digital Edition 1TB + Fortnite Flowering Chaos
36.990,00 ден
LED ROAD SIGNAL LIGHT RED EXTRALINK
730,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден