Неодамнешна содржина од one

 1. O

  Windows 7 Shutdown problem

  Хахаха, абе тоа да, се шалев кога ја спомнав :P. Нема везе, кај мене и на двата ПЦа се појави тоа што го спомнав, и тоа во случајот само кога ми јави дека Windows-от не ми е лиценциран, и си дојдов до таков заклучок :)
 2. O

  Кој PHP framework го препорачувате?

  Малку од дамна е постов, ама еве и нешто да искоментирам во врска со дадените FRAMEWORKs. 1. Kohana - со ова почнав да работам, и како за почетник е многу лош изборот, прво подршката е катастрофа, второ документацијата е „Зошто си ме мајко родила“, но затоа не е толку тежок за учење, ќе ти треба...
 3. O

  Windows 7 Shutdown problem

  Јас имав многу сличен проблем, исто на лап топ, само што јас имам DELL, она што го забележав е дека после долго време чекање на да се изгасне се појавува BLUE SCREEN OF DEATH. Најинтересното е што и на десктоп-от истото ми се случи, и највероватно кај мене е до тоа што не ми е лиценциран. Тоа...
 4. O

  HTC Evo 4G unblocing

  Офф леле, тапа е :ua:
 5. O

  HTC Evo 4G unblocing

  Здраво дечки, Да не знае некој дали може кај нас да се одблокира HTC Evo 4G. Телефонот ако го земеш од странство работи само со таа SPRINT мрежа. Поздрав
 6. O

  Mozilla Firefox 4

  Искрајно убаво е што табовите се на некој начин земени од CHROME (тоа ни е убаво), но имам една најголема замерка, кога пишуваш некоја адреса не прави AUTO COMPLETE на наjкористената адреса од тие букви, него мора со стрелката надоле да се отиде. За таа работа CHROME е дзвер. Втора работа...
На врв Дно