Мојата нарачка беше 666 ден, на пакетот стоеше 10,50евра, што значи истата сума ја пишуваат.како оди од тему за пратки над 1400 ден? ги царинат стои точниот износ на пратката, пр мојата е 1780 ден...
Никој до сегасега ја разгледувам Тему апликацијата дали е сигурна гледам добри цени имаат и гледам за пошта ја имаат избрано ЕЛС. прашањето ми е дали некого му стигнала пратката и дали е тоа што порачал. поздрав
Изгледа не си ја читал темата, поготово последната страна, неколку поста пред твојот 1-2 не повеќе.сега ја разгледувам Тему апликацијата дали е сигурна гледам добри цени имаат и гледам за пошта ја имаат избрано ЕЛС. прашањето ми е дали некого му стигнала пратката и дали е тоа што порачал. поздрав
на баџото пријател од ебр му вика дека не е добра робата на темусега ја разгледувам Тему апликацијата дали е сигурна гледам добри цени имаат и гледам за пошта ја имаат избрано ЕЛС. прашањето ми е дали некого му стигнала пратката и дали е тоа што порачал. поздрав
Повеќе мислам дека ги делат заради тежина на пакетот . Си имаат стандарди до која тежина смее да е пакет .Гледам по групите пратките се делат во неколку пакети, ако Тему знаат колку е царина и данок кај нас и истите ги дели за да не плаќаме, тоа е доста добро решение за овој “проблем“.
Пример: Нарачуваш производи за 100 долари, и истото е поделено на 3 пакети по 30 долари.
Да има различни бројки за следење мене ми поделија во 2 пакети и имаат разчлен бројПовеќе мислам дека ги делат заради тежина на пакетот . Си имаат стандарди до која тежина смее да е пакет .
И дали ако пакетот е поделен на неколку дела , има посебни бројчиња за следење ?
И? Глупости, дуксер од пластика, пластика е широк поим, полиетилен, полиестер најлон, пропилен сите с е пластики ги носиш секој ден под 1000 брендови и ако пробаш да си факир со сите од нив ќе поминеш исто, и со памучен или волнен дуксер ќе биде исто...![]()
TEMU повлече од продажба детски дуксери опасни по живот: „Се топат на телото при допир со топлина“
„Дуксерот е изработен од толку многу пластика, што буквално се стопи врз телото на ќерка ми, при допир со оган“ – вели мајката која мислела дека ќе ја израдува ќерката со светлечки дуксер од TEMU, а последните неколку месеци ги поминува во болница...www.crnobelo.com
![]()
TEMU повлече од продажба детски дуксери опасни по живот: „Се топат на телото при допир со топлина“
„Дуксерот е изработен од толку многу пластика, што буквално се стопи врз телото на ќерка ми, при допир со оган“ – вели мајката која мислела дека ќе ја израдува ќерката со светлечки дуксер од TEMU, а последните неколку месеци ги поминува во болница...www.crnobelo.com
302 денари, провери само димензиите, феновите не ги имам пробано.Пишете нешто интересно што сте нарачале треба уште 300 денари да допунам за минимумот но се се глупости, тие мини феновите за чистење прашина у пц ги бива?
Некој направил Return или Refund до сега? Или ај некој што му стигнало нешто нека исклика како да сака да го врати и нека ја пише процедурата тука...
Братучетка ми во Швајцарија баш пред некој ден имаше рефунд, кај нив има и тркало за попуст им дава, имаше во порачката производ што и беше гратис даден на тркалото и беше скршен во транспорт, направи рефунд и вратија пари на гратис производ, и го рачунаа по редовна ценаНекој направил Return или Refund до сега? Или ај некој што му стигнало нешто нека исклика како да сака да го врати и нека ја пише процедурата тука...
Погледнете го атачментот 143535Погледнете го атачментот 143534
Ова се опциите. Од ова што го гледам, изгледа немаат review систем на disputes како на Алиекспрес, односно најверојатно автоматски се одобрува барањето, бидејќи директно со кликање next ми даде да изберам како сакам да добијам поврат.
Доколку стварно е вака, дефинитивно за брзо ќе го сменат правилово за во Македонија.![]()
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black, CF-9010051-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
CABLES AUDIO FIFINE L9 2x XLR M/F 3,0M, L9
810,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден