Тоа не сум знаел. Јас рандом си одбрав кога го правев акаунтот, еве веќе 2 години терам. Ништо не купувам од амазон.Важен е реонот на амазон ако се купува (реонот на амазон акаунтот) пошто некои стејтс имаат данок и на дигитални добра. Има листи на нет кои стејтс се без данок за дигитслни производи.
Орегон е без данок, затоа не си приметилТоа не сум знаел. Јас рандом си одбрав кога го правев акаунтот, еве веќе 2 години терам. Ништо не купувам од амазон.
Eдит: Орегон сум ставил.
Не, имаше како gift card на амазон :/ веќе го нема сега за жал и гледам да не му направам cancel.Орегон е без данок, затоа не си приметилКако купуваш EA Play, директ од PS Store?
Значи сега - еве јас за mw2 сум заинтерсиран да ја играм - како би направиле од тебе да ја закупам да ја играм на ПЦ и за колку време (дали месечно такса да плаќам или како и колку ?)Поефтино ако најде некој нека пише јас ќе молчам.
Пред некој ден му пишувам повторно на човекот ацкопопче на форумот razmenaigara, на форумот има список со фер продавачи, број на продажби и сл.
Посебен список црна листа со измамници кои треба да ги избегнувате.
И му велам, го имам твојот пејпал, дај ми ја Mirage deluxe edition guest акаунт колку да ја изиграм, не ми е гајле за трофеи па да плаќам поскапо за primary акаунт.
И така, тој ја купил од стор за колку и да чини делукс верзијата, па ќе продава еден ист мејл/акаунт на 2-3 луѓе пс4 и пс5,
сите ќе почитуваат правило кој како ќе треба да го користи/не користи акаунтот, кој ќе активира primarу а кој не, и на крајот ќе дојдам до цената, ми вели 22евра брат.
Плаќам 23евра, да не биде во загуба и веднаш на мејл ми праќа user i pass за Mirage и напомнува guest е, најави се, симни и играј со акаунтот.
Ако купите primary за само да се најавите, активирате како примарен и потоа ја симнете играта, ви останува активиран акаунтот,
веќе не се најавувате со него, туку со вашиот личен primary со кој освојувате трофеи се најавувате на пс4/пс5 вклучувате играта и тоа е тоа.
Досега многупати сакав да го објаснам форумот/процесот, ама со години имав лоша здр. состојба до пред недела дена, сега прстиве малку ми прават проблем со пишување, грешам букви.
Сега сум ок, и се надевам дека ќе изнајдеме начин да издејствуваме пејпал да не одобрат да примаме пари па и ние да си оформиме размена на акаунти.
Се изнаиграв ефтини игри преку тој форум.
Се на се да сум дал досега лупам 100евра а сум играл се што ми се игра, и ден денес ми стои активна гта5 од 2018,
еднаш некој сменил пасс, го најдеш продавачот и во приватна порака го замолуваш за решавање, ако се прави удрен, јавно во тема за тоа го пријавуваш, добива опомена од админите, го решаваш проблемот за еден ден,
или не го решаваш ако не си пазел од кого купуваш па си купил од нов измамник со едвај 2 игри продадени,
кој нема статус лојален продавач со голем број продажби и одлична 100% доверба.
Покрај гта5, ги имам купени и изиграни следниве:
Cod ww2, battlefield hardline, bf v, bf1, mw1 2019, black ops, vanguard, sniper contracts1, sniper gw3, far cry 5 i 6, mw2,
Од сите нив ги имам само гта5 и mw2,
еве од пред некој ден ја купив Mirage, ќе ја купам и mw3, и се се одвива преку приватни пораки.
Не ми требаат неколку стари им ги враќам назад со податоци од кого сум купил, проценуваат дека вредат колку една нова guest игра и толку,
си имам нова игра а старите 7-8 изиграни игри некој нов член ќе ги лапне за 20 тина евра.
Толку, се надевам дека помогнав, водете ред да не глумите фраери да купите guest па да активирате примарен па да смените пасс,
така само ќе заебете куп луѓе вклучително и пс5 играч, ќе ги исфрли од играта и псн,
ќе не замразат и таму како со пејпал измамите па ќе офкате после зошто бидна така.
5 години таму не сум направил срање, ве молам немојте ни вие, ценете го форумот и бидете благодарни што ќе играте најнова игра за пола цена на ден на излегувањето.
But the question is "Will it blend!?!"![]()
Sony ги претстави новите Слим верзии на PlayStation 5 - GG.MK
Sony ги потврдија многу шпекулираните PlayStation 5 Slim верзии кој треба да излезат пред крајот на оваа година. Помалиот дизајн на PS5 доаѓа со SSD од 1TB за PS5 и PS5 Digital Edition (целосен 1TB, не 825GB), а новиот модел обезбедува опција за додавање Ultra HD Blu-ray диск диск на PS5 Digital...gg.mk
Очекував бар некоја поголема промен
а у дизајнот ама па не е лошо освежување
Шала на страна сега чекаме некој недоквакан Youtuber типа Austin Evans да го испромовира и да направи компарација или можда IGN или кредибилна платформа како Digital Foundry да се докопаат до некој примерок и да направат крстена рецензија што се има измени во хардверот.
Дали можда Sony иставиле 5nm APU и го тргнале тој шугав liquid metal cooling систем.
1.3кг наводно полесен и 30% потесен ама ќе да го мереле само тој дигиталниотШто е тука слим![]()
Мешаш брат работи, mw2 guest ps4 можам да му ја продадам на некој член овде кој има плејстејшн 4 или 5.Значи сега - еве јас за mw2 сум заинтерсиран да ја играм - како би направиле од тебе да ја закупам да ја играм на ПЦ и за колку време (дали месечно такса да плаќам или како и колку ?)
Одличен систем - не верувам некој дека би имал против да се отвори посебна тема под „Игри„ и таму да се прават договори за размена и изнајмување на игри.![]()
Темава е за ПС, за ПЦ си имаш друга тема истото важи на плати ру страницата кај што можеш да си купиш игра дискутирано е веќе само не знам во која тема BuyЗначи сега - еве јас за mw2 сум заинтерсиран да ја играм - како би направиле од тебе да ја закупам да ја играм на ПЦ и за колку време (дали месечно такса да плаќам или како и колку ?)
Одличен систем - не верувам некој дека би имал против да се отвори посебна тема под „Игри„ и таму да се прават договори за размена и изнајмување на игри.![]()

ASSASSINS CREED MIRAGE DELUXE ALL LANGUAGES cheap, choose from different sellers with different payment methods. Instant delivery.Пробав и јас сега, не функционира... Блокираат се појако и појако.Има ли турчени тука, нешто ко да не работи Halk Bank Visa Platinum веќе на турски PSN.
Најдобра опција ти е да креираш акаунт во САД, во една од овие држави (Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire and Oregon) бидејќи немаат sales tax.Здраво, само што зедов play station 5 и ми треба информација кој регион да го одберам за да можам наједноставно да купам некоја евтина игра или PS plus...
Кај пријатели пред неколку месеци зедоа и одбравме UK, но мислам дека не може со наша картичка да се купи ... имаат пробано, но не им дозволува - јас директно немам пробано, така ми пренесоа.
Читав кратко на форумов и пишува нешто и за Амазон- ако може некој и за тоа да ми објасни/препрати, затоа што прочитав имало некои даноци нешто..
Фала
И како и секогаш, да додадам дека и Amazon.com продава gift cards.Најдобра опција ти е да креираш акаунт во САД, во една од овие држави (Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire and Oregon) бидејќи немаат sales tax.
Наши картички не поминуваат на ПС стор, без разлика на регионот - ќе мора да купуваш gift картички и така да го надополнуваш акаунтот.
Лично сум земал од cdkeys.com, досега сум немал никаков проблем. G2A, Kinguin ти се други алтернативи.
Ок, фала за одговорот..ке биде USAНајдобра опција ти е да креираш акаунт во САД, во една од овие држави (Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire and Oregon) бидејќи немаат sales tax.
Наши картички не поминуваат на ПС стор, без разлика на регионот - ќе мора да купуваш gift картички и така да го надополнуваш акаунтот.
Лично сум земал од cdkeys.com, досега сум немал никаков проблем. G2A, Kinguin ти се други алтернативи.
И како и секогаш, да додадам дека и Amazon.com продава gift card
Ќе провериме и на Амазон ,во зависност какви ќе бидат отценките на малиотИ како и секогаш, да додадам дека и Amazon.com продава gift cards.
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
CASE KOLINK Mini-ITX, Micro-ATX, Satellite Cube, 1x120mm fan, Black, GEKL-006
2.790,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset Virtuoso Max Wireless RGB w/microphone, 2.4Ghz/Bluetooth/Type-C, Black, CA-9011372-WW
18.540,00 ден