Уф, сам ова не би знаел да го направам, немам никакво искуство со лемењеЗалеми си го свичот да е константно пуштен. Би требало да се среди, доколку е до него (ако можеш да откриеш).
Се извинувам за дезинформацијата, батеријата билаНе е цркнат баш, ама сецка (на пример ако кликниш и држиш за селекција ќе пушти самото и ќе слектира од потаму). G305 е маусот инаку, скоро 3 години напрае.
Нема вакво на мојотНешто со еден колега западнавме во муабет кој се сведе на тоа дека MX Master 3 Graphite е поефтин од црниот затоа што има пластичен спој кој под прав агол се гледа.
Личи на пукнатина ама не е, џоинт е. До сега проверив 3 графити и само еден црн на кој не се гледаше. Ај баш ме интересира пошто се изнакупувавме од џирафа, како е кај вас.
Еве за што станува збор, слика од реддит, така е исто и на мојот графит.
Погледнете го атачментот 110758
Исто е кај мојот, како на сликатаНешто со еден колега западнавме во муабет кој се сведе на тоа дека MX Master 3 Graphite е поефтин од црниот затоа што има пластичен спој кој под прав агол се гледа.
Личи на пукнатина ама не е, џоинт е. До сега проверив 3 графити и само еден црн на кој не се гледаше. Ај баш ме интересира пошто се изнакупувавме од џирафа, како е кај вас.
Mожеби заради својствата на бојата црната лесно ја покрива таа линија, или можеби има две различни серии на маусот што се состојат од различни делови.Нешто со еден колега западнавме во муабет кој се сведе на тоа дека MX Master 3 Graphite е поефтин од црниот затоа што има пластичен спој кој под прав агол се гледа.
Кај мене се познават, although не до олку, и мораш апла да го бараш за да го приметиш. Is it because I'm black?Нешто со еден колега западнавме во муабет кој се сведе на тоа дека MX Master 3 Graphite е поефтин од црниот затоа што има пластичен спој кој под прав агол се гледа.
Нема вакво на мојот
Сега на повеќе светлина кога убаво го загледав го има и кај мојот само многу е помало и се гледа само под одреден агол.Слика?
Абе не вадете глупсти муабети. Од исти калап со исти алати се прават сите бои. Црната можеби има различни физички карактеристки па таа црта помалку да се гледа. За разчична боја СИГУРНО нема друг калап
личи на влакно на маусотНешто со еден колега западнавме во муабет кој се сведе на тоа дека MX Master 3 Graphite е поефтин од црниот затоа што има пластичен спој кој под прав агол се гледа.
G102 со променети свичеви, доколку не се нафаќаш тоа да го правиш, РазеротЗдраво дечки се мислам помеѓу овие две глувчиња Logitech G102 или Razer Basilisk Essential за слична цена па кој е подобар избор според вас?
Ако сакаш за г305 мислење, земај не се мисли. 4 месеци една батерија трај.Мислење за MSI GM-41 Wireless? Според тоа што го гледам на Анхоч и на други страни, Џирафа нуди добра цена за маусов - 2810 денари. Го бендисав G305 и ми одговара и формата и димензиите но ме мисли и овој бидејќи е полесен и има своја вградена батерија. Би ценел мислења посебно од некој член што го има или го користел маусов.
Нешто за „џоинт„ па бара друштво за „дување„ - јас така разбравА шо е муабетот со тоа уствари? Онака?
Го има брат ми G305 ми одговара ептен и форма и димензии, GM41 малку ми ги мати сметките ама ќе разгледам по интернетов што викаат првин.Ако сакаш за г305 мислење, земај не се мисли. 4 месеци една батерија трај.
Што ќе ти е интернет за да знаеш дека на црно помалце ќе се приметуваат такви контрасти?Што е глупо во муабетов? На црните далеку помалце се гледа тоа. На прв поглед помислив дека е пукнатина баш така изгледа. На интернет нема многу инфо за ова.
G305 ти е доста добар избор, земи си од Али адаптер AA->AAA извади го капакот и ете ти и полесен маус,Мислење за MSI GM-41 Wireless? Според тоа што го гледам на Анхоч и на други страни, Џирафа нуди добра цена за маусов - 2810 денари. Го бендисав G305 и ми одговара и формата и димензиите но ме мисли и овој бидејќи е полесен и има своја вградена батерија. Би ценел мислења посебно од некој член што го има или го користел маусов.
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
MOUSE WIRELESS USB XIAOMI COMFORT EDITION, 2.4GHz, BLACK, XMWXSB04YM
760,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
MICROPHONE FIFINE A9 RGB Polar Patterns, w/ARM, USB Type-C, 2.0m cable, Black, A9
5.500,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16M, CARBON BLACK, GABU-209
33.990,00 ден
MB 1700 B760M D3HP DDR4 GIGABYTE, 4xDDR4 5333MHz(OC), 2xM.2, VGA, HDMI, PCIex16, 2xPCIex1, 4xSATAIII, 5xUSB3.2Gen1,2xUSB 2.0,1xType-C,2.5Gb LAN
6.380,00 ден